2777
2789

دخترم یازده ماهشه هفته پیش مریض شد. و سه روز پشت سرهم تب بالا داشت پنج روز از مریضیش که گذشت بد غذا شد. الان به زور بازی و سرگرمی چندتا قاشق میخوره. قبل از این غذاش خوب بود. اما تنوع نداشت یعنی چیز جدید میخواستم بهش بدم نمی خورد. فقط فرنی سوپ اش زیاد میخورد. آبگوشت و سیب زمینی اونم کم. دوماه پیش داروی رفلاکسش رو به گفته دکتر قطع کردم چون دیگه بالا نمیاورد. الان نمیدونم این بی اشتها شدنش بخاطر مریضیشه یا رفلاکسش برگشته. اینم بگم که بالا نمیاره. فقط غذا دهنش می ذارم اوق میزنه یا تف میکنه. 

بخاطر مريضيشه چند روز ديگه بهتر ميشه اصرار نكن.بيشتر بهش آب ليموشيرين بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر مريضيشه چند روز ديگه بهتر ميشه اصرار نكن.بيشتر بهش آب ليموشيرين بده

اتفاقا اونم قبلا خوب میخورد. مثلا یدفعه دوتا لیموشیرین و یک نارنگی ابشو میخورد. الان نصف لیموشیرین اونم باید سرگرم بشه

شاید از دندونشه که تب داره و بی اشتها شده

نه تبش سرماخوردگی بود دکتر بردم نگاه کرد گفت گلوش التهاب داره و کمی انگار عفونت کرده. دارو داد. تعداد داروهاشو زیاد بود. میگم نکنه دارو زیاد خورده غذا از چشمش افتاده

اتفاقا اونم قبلا خوب میخورد. مثلا یدفعه دوتا لیموشیرین و یک نارنگی ابشو میخورد. الان نصف لیموشیرین ا ...

رفته رفته بهتر ميشه نگران نباش.اگه بازم علايم رفلاكس ديدي دكتر ببرش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
رفته رفته بهتر ميشه نگران نباش.اگه بازم علايم رفلاكس ديدي دكتر ببرش

گاهی شبا با گریه از خواب بیدار میشه. که قبلا هم اینجوری بود. نمیدونم الان ببرم دکتر یانه. بنظرتون تا شنبه صبر کنم کمه؟

گاهی شبا با گریه از خواب بیدار میشه. که قبلا هم اینجوری بود. نمیدونم الان ببرم دکتر یانه. بنظرتون تا ...

آره حالا تا دو شنبه اينا صبر كن.يا يه شب داروي رفلاكسشو بده ببين راحت تر ميخوابه

آره حالا تا دو شنبه اينا صبر كن.يا يه شب داروي رفلاكسشو بده ببين راحت تر ميخوابه

اتفاقا الان دوبار با گریه بیدار شد بهش دادم صبح هم میدم ببینم فردا غذا میخوره یا نه. مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی

2810