2777
2789
من قبول دارم خیلی از عشقا واقعا عشق نیس ولی وقتی یکی ناراحته انسانیت حکم میکنه حداقل سکوت کنین

عزیزم من شما رو ریپلای کردم؟ 

گلم تفکر من ماله خودم بقیه ماله خودشون ♥️🙂

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا تاپیک عمومی ریپلای هم ممنوع نیست درضمن تفکر من نیست رسم آدمیته☺

خیلی چیزا ممنوع نیست ولی آدمیت حکم میکنه که بهتره خیلی جاها که بهش ربط نداره سکوت کنه🙂موفق باشی

بغض من و رها نمیکنه انید🥺🥺

میدونم و درکت میکنم خیلی زیاد

گاهی باید زیاد صبور موند عسل

اینو گوش کن

http://sakhamusic.ir/music-ali-parsa-divooneha-tanhan/

https://harfeto.timefriend.net/16653293432475    ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💜💫///

داره رسم انسانیت و شرف بهت یاد میده تو ک قبول نداری از این تاپیک برو حال مارو بهم نزن

عه عه آدما حرف بدم ندارنا تا یه چیزی باب میلتون نیست قرار نیست توهین کنیا موفق باشی عزیزم♥️

خیلی چیزا ممنوع نیست ولی آدمیت حکم میکنه که بهتره خیلی جاها که بهش ربط نداره سکوت کنه🙂موفق باشی

اینو از کدوم آستینت درآوردی😂ما بش میگیم امر به معروف کردن بعضیام میگن آموزش ادب.خدانگهداری

😂👋

دوستان چیز زیاد بدی نگفتن پست اول شما یک ایموجی خنده بود

در حالی که محتوای تاپیک ناراحتی استارتر بود

خب درست شما عشق و قبول نداری

ولی ایا ادم هر وقت چیزی رو قبول نداشته باشه و باورش نداشته باشه و بهش اعتقاد نداشته باشه کسی از غمش بگه باید بخندیم؟دور از انسانیت نیست؟!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
2810