2777
2789
عنوان

عرق کاسنی برای افزایش تحرک اسپرم

14723 بازدید | 36 پست

سلام،من شوهرم تحرک اسپرمش خیلی پایینه

کلاس آ و ب با هم ۳۰درصد که افتضاحه 

مورفولوژی ۳۵درصد بود 

تعداد هم ۶۹میلیون در هر میلی لیتر 

عرق کاسنی برای تحرک اسپرم خوبه؟البته دکتر قرص ال کارنتین،سلنیوم، ویتامین ای و سی داده،کسی تجربه ای داره در این مورد

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

اره عزیزم. عالیه. ان شاءالله نتیجه میگیرین. توکلت به خدا باشه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره عزیزم. عالیه. ان شاءالله نتیجه میگیرین. توکلت به خدا باشه. 

اخه عرق کاسنی طبعش،سرده نتیجه معکوس نذاره دکتر گفته فقط گرمیجات بخوره

والا شوهر من ۴ سال با این قرصا سرگرم بود

بی فایده

تا سری اخر دکتر ۳ ماه کلومیفن داد و آمپول اچ سی جی

تا بلاخره خدا رو صدهزار مرتبه شکر بعد ۳ ماه مصرف جواب داد

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

فقط خرنوب شبی یه قاشق پودرشو باعسل وزنجبیل بده تا وقتی جواب ببینی برو تایپیکای من ..همش همین مشکل بود ..اخر رفتیم دکتر اورولوژ..تو 3ماه بچه دار شدیم با داروهاش ..قرص خارجی فرتیل اید حدود 2ماه خورد و30 تا امپول که سینال اف و اچ سی جی بود یادم نیس چنتا از کدوم ..جمعا 30 تا الان ماه 5 ام تموم میشه ونی نی پسره ..جواب از شوهرمم کپی جواب شما بود

اخه عرق کاسنی طبعش،سرده نتیجه معکوس نذاره دکتر گفته فقط گرمیجات بخوره

نه جانم. مطمئن باش. روایت از امام صادق علیه السلام در این زمینه داریم. 

یه قاشق عسل و دارچین و زنجبیل رو با هم قاطی کن صبح به صبح بده شوهرت. بگو بمکه. یعنی بذاره تو دهنش تا اب شه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
بیشتر ببینید

[QUOTE=170674800]نه جانم. مطمئن باش. روایت از امام صادق علیه السلام در این زمینه داریم.  یه قاشق عسل و دارچین و ...[/QUOTE

ممنونم حتما😍

فقط خرنوب شبی یه قاشق پودرشو باعسل وزنجبیل بده تا وقتی جواب ببینی برو تایپیکای من ..همش همین مشکل بو ...

خدا نی نیت رو حفظ کنه  دعا کن منم نتیجه بگیرم 

ی ساله،آزمایش بعدی رو میریم اونجا

عزیزم من یک سال اقدام کردم باردار نشدم قبل اقدام هم رفتیم دکتر شوهرم آز داد فقط تحرک اسپرمش لب مرز بود که دکترم گفت نگران نباش باردار میشی ولی ممکنه دختر بشه منم برام فرقی نمیکرد یه سال اقدام کردیم دیدیم نه خبری نیست با این که آمپول آزاد سازی تخمک میزدم فولیکول خوب داشتم ولی نشدیم تا رفتیم ابن سینا آز داد وای همه چی صفر فقط ۳۰ میلیون اسپرم داشت نمیخوام نگرانت کنم گلم ولی حواست باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤