2777
2789

واسه همینکه میگن دخترا خاستگاری نکنید چون خودتون ضربه میبینید، تو کفِش میموندی بهتر بود تا اینکه اعتماد بنفست تخریب بشه🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

این میشه دیگه بعضیا میگن بهش بگو فوقش میگه اره یا نه ..در هر صورت خود دختر ضربه میخوره ...بفرض بله رو هم بگه بعدها هرچی بشه تو سرت میزنه 

اشکال نداره کاریه که شدخ قوی باش و کم کم برات کم رنگ میشه اهنگ شاد گوش بده برقص 

چرا فکر میکنین بد بوده چرا همش پسرا باید بیان جلو مگه دخترا دل ندارن

دل دارن ولی با جواب رد شنیدن دلشون میشکنه روحیشون خورد میشه،دخترا که مثل پسرا نیستن این نشد اون،اون نشد دوستاش والا☹️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
میگم خواستگاری کرد خوب دیگ پول و خونه‌ و ماشین هم از خودشه با پسره باید بده؟؟ 😐😐😐

واسه منم سوال شد 😂😂😂

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉

میدونم الان سخته ولی اونم آدمه حق انتخاب داره و ممکنه نخواد با شما ادامه ی زندگیشو بگذرونه

به این معنی نیست که شما چیزی کم داری

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
2810