2777
2789
عنوان

درمان ماکولار" ماکولار آمیلوئیدوز "

151287 بازدید | 277 پست

🤚سلام این بیماری واسه یکی از عزیزان من پیش اومد و میدونم شرایطش رو و سختی که به دنبال داره واسه درمان دوسداشتم با شما هم اشتراک بزارم شاید کمکی بشه 💚💜لطفا اگر مطلب از حوصله شما خارج هست یا... شرکت نکنید👐

بیماری ماکولارآمیلوئیدوز  پوستی که سطح پوست فرد مبتلا راه راه میشه، گاها سفید و قهوه ای بخاطر تجمع پروتئین آمیلو هست که کبد فرد مبتلا ، به علت سردی و مصرف مواد سودا زا خشک میشه و این پروتئین دفع نمیشه چون آنزیم اون غیر فعاله داخل بدن ما 🤕جدا از اینکه اعصاب و روان بیمار بخاطر ظاهر ناخوشایند درگیر میشه و اعتماد بنفس استفاده از هر لباسی رو نداره 🤯

ولی درمان داره 👀🤜🙋‍♀️

پرهیزات: ادویه جات بجز "زردچوبه و نمک دریایی". ترشیجات بجز"سرکه" . لبنیات"بجز آب پنیر سنتی "که روش تهیه اش گوگل هست . چای سیاه. گوجه .رب . انواع روغن بجز زیتون و کره حیوانی نوشیدنی سرد .شکر و شیرینی  .ژیلت . لباس تنگ و تیره .انواع گوشت بجز "گوساله".آب سرد. دوش سرد. استفاده از کورتون .و شوینده های عطری .و لیف حبوبات بجز" ماش و نخود"👈کامل حذف

داروگیاهی :  افتیمون حتماااا. شاتره حتماااا .آب پنیر سنتی حتمااا.عرق  کاسنی  اگر خانوم هستین عرق رازیانه حتمااا . و گلاب و سکنجبین اناری(همون سکنجبین خودمون منتها بجای سرکه آب انار یا رب انار" .

تغذیه 🥦🍞: نخود آب: نخود و آب رو ۱.۵ ساعت بپزه پیاز و زرد چوبه اضافه کنید و موقعه مصرف نمک دریا بزنید 

تخم مرغ آبپز 

انواع نون مجاز بجز "نون جو"

انواع شیره انگور کنجد توت 

کره حیوانی 

بلغور جو ویا بلغور گندم رو با آب بزارید بپزه و آب کامل بره غلظتش مثل حلیم بدون روغن 

اسفناج و سبزیجات پخته 🥦بجز قارچ🍄

میوه جات 🥑🥝🍉

گوشت گوساله 

در کنارش این مواد به شما کمک میکنه اگر شدت بیماری  بالا باشه : زرشک. کشمش .آلو . دمنوش بابونه .دمنوش . انار .میوه وسبزی جات بجز موز. سرکه انگور رقیق شده با آب یا سکنجبین . استرس و ناراحتی و غم و پای درددل نشستن  کاملااااااا حذف 😌ریلکس🙆‍♀️💆‍♀️یا حتی روغن درمانی پا که ۲۰ روز پارو با روغن زیتون یا بابونه نایلون میپوشونید با جوراب   شب تا صبح  که همه بلدین😸 

نحوه استحمام: دوسه روز یکبار با آب ملایم دوش بگیرید هفته ای یکبار حتما👈  از پودر موبر یا نوره استفاده کنید و بعدش حنای بی رنگ رو بزارید بمونه هر دوتا رو رقیق استفاده کنید

پیاده روی خیلی خوبه فعالیت داشتن😊 از لیزر و تحریک ناحیه با کرم و شوینده پرهیز کنید یا حتی اسپری سرکه ✊

این درمان واسه کسی هست که حجامت، بادکش  و زالو درمانی نداره  به مدت ۴۰ روز بسته به شدت بیماری گاها ۱۲۰ روز اراده میخواد و توکل 🤝بسم الله 

در آخر واسه همتون آرزوی سلامتی دارم هر سوالی باشه درخدمتم💜اگر فکر میکنید به درد کسی میخوره به اشتراک بزارید

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

مصرف آب ملایم ۸لیوان . مسهل ها . ورزش .تداوم و دقت برنامه ..جوشانده  برگ سنا دوهفته دو روز یک لیوان زیاده روی نکنید واسه برگ سنا چون سندروم راست شدن روده رو میاره ..رفع شدن لکه ها کامل هست بعد از مدت ۴۰_۱۲۰ روز مجاز به هر غذا منتها با منضج  ومسهل

مبنا لیوان فرانسوی دسته دار همونا که همه خونه ها جز لاینفک زندگیمونه😑☠

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

عزیزم من اینارو کم و بیش انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی زشت شدم من ک پوستم سفیییید و یک دست بود..دارم دق میکنم از غصه 

راهکار دیگه ای نیس یعنی؟

عاشقم و عاشقی تو باوڕ بکەلە گە ل تو بوون مانای ژیانە 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من اینارو کم و بیش انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی زشت شدم من ک پوستم سفیییید و یک دست بود. ...

عزیزدلم اینارو باید مرتب به مدت ۴۰ روز انجام بدی که تاثیرش رو ببینی اگه هورمون هات اوکی نباشن باید اوناروهم نرمال کنی میتونی از عرق رازیانه یا قطره ویتاگنوس استفاده کنی طبق دستورش ...تداوم باید داشته باشی ۴۰_۱۲۰ روزسختی داری  بعد از اون دیگه راحتی😍

بیشتر ببینید
عزیزدلم اینارو باید مرتب به مدت ۴۰ روز انجام بدی که تاثیرش رو ببینی اگه هورمون هات اوکی نباشن باید ا ...

عزیزم این عرق رازیانه و افتیموت و کاسنی رو باید چجور بخوریم؟یعنی منظورم اندازشه

همه ی اونا رو هم باید یک لیوان و هر روز خورد؟؟؟

عزیزم این عرق رازیانه و افتیموت و کاسنی رو باید چجور بخوریم؟یعنی منظورم اندازشه همه ی اونا رو هم با ...

عزیزم لیوان فرانسوی آب جوش رو در نظر بگیر داخلش یه قاشق چایخوری افتیمون بریز 

واسه کاسنی و رازیانه هم همون لیوان فرانسوی دسته دار رو نصفش رو رازیانه بخور نصف رو کاسنی یا اینکه اگه خواستی از یه نوع عرق استفاده کنی یک لیوان بخور 

بیشتر ببینید
عزیزم لیوان فرانسوی آب جوش رو در نظر بگیر داخلش یه قاشق چایخوری افتیمون بریز  واسه کاسنی و راز ...

اره هرروز باید بخوری

بیشتر ببینید
ی دنیاااااااا ممنونم من دوسه روزه شروع کردم  ایشالا ک همون ۴۰ روز جواب بگیرم

قربونت برم عزیزدلم.. انشالله💋 با آرزوی سلامتی 🤲

بیشتر ببینید
ی دنیاااااااا ممنونم من دوسه روزه شروع کردم  ایشالا ک همون ۴۰ روز جواب بگیرم

سلام.من که خیلی از استارتر ممنونم واسه این تاپیکش و این همه توضیح کاملش،ولی فعلا بچه شیر میدم نمیتونم انجام بدم،شما که دارید عمل میکنید،بیا اینجا نتیجشو بگو تا بقیه امیدوار بشن لطفا😍😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بیشتر ببینید
سلام.من که خیلی از استارتر ممنونم واسه این تاپیکش و این همه توضیح کاملش،ولی فعلا بچه شیر میدم نمیتون ...

سلام من ک فعلا ی هفتس دارم انجام میدم 

افتیمون رو از عطاری گرفتم گفت ک روزی دوبار صبح و عصر دم کن بخور رازیانه هم هر شب ی نصف لیوان میخورم کاسنی هم همینطور دمنوش بابونه هم میگن خوبه اونم روزی ی بار دم میکنم میخورم 

چمیدونم آلو و مویز و سبزیجات هم میخورم 

ولی واقعا هنوز ک هیییچ البته یک هفته زمان کمی هستش 

انشاالله ک بره این لکه من ک دیگ دیوونه شدم ☹

مصرف آب ملایم ۸لیوان . مسهل ها . ورزش .تداوم و دقت برنامه ..جوشانده  برگ سنا دوهفته دو روز یک ل ...

استار تر جان 

من تو غذا خوردن مشکل پیدا کردم الان دقیقا چی بخورم😐هیچی نمیشه خورد ک🤦🏻‍♀️خواهر شوهر شما این مدت چی میخورد برای ناهار و شام؟

استار تر جان  من تو غذا خوردن مشکل پیدا کردم الان دقیقا چی بخورم😐هیچی نمیشه خورد ک🤦🏻‍♀️خواه ...

عزیزم اون اینارو مصرف میکرد  نخود آب بالا نوشتم  / حلیم رو که بالا توضیح داد/م .یا تخم مرغ آبپز/ یا انواع شیره: هر کدوم رو که داری مثل شیره توت ،  شیره خرما، شیره انگور  یا حتی عسل اینارو با نون لواش میخورد  /سالاد سبزیجات 

بیشتر ببینید

ممنونم بابت تاپیک فوق العاده مفیدتوت🌹

من خیلی وقته که مبتلام

متاسفانه پوستم خییلی سفیده و بازوهام که درگیره کاملا تیره شده

این راهکارهایی که گفتید برای جلوگیری از پیشرفته یا به رفع تیرگی هم کمک میکنه؟؟

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
سلام.من که خیلی از استارتر ممنونم واسه این تاپیکش و این همه توضیح کاملش،ولی فعلا بچه شیر میدم نمیتون ...

قربونت برم انشالله یه کوچولو نی نی بزرگتر شد شروع میکنی 💪 انشالله نتیجه بگیرین 

بیشتر ببینید