2777
2789
شوهر من پسر خالم بود تو زمان مجردیش خیلی شیطون بود همه دخترا شیفتش میشدن ( البته این خیلی بده) نمیدونم شاید حرفای قشنگی میزده ولی الان که 32 ساله شده خیلی جا افتاده تر شده ولی اصلا احساساتشو بروز نمیده میگه دوست داشتن باید قلبا باشه نه زبونی ولی از روی حرکاتش کاملا مشخصه که چقدر دوسم داره.
خدا جونم شکرت بابت دوتا فرشته از جنس خودم
چند شب پیش از خواب بیدارم کرد و گفت: خواب دیدم داشتی تنهام میزاشتی! خیلی بی معرفتی !
(گفتم : مگه اینکه تو خواب ببینی!ههههههههههههه)
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوشو من اهل ابراز احساسات زبونی نیست ولی خداییش انقدر دوسم داره که نمیزاره من حتی یکروز برم خونه مامنم اینا بمونم میگه اگه تو پیشم نباشی دیوونه میشم منم خیلی بهش وابسته شدم
چشم هایت حرف که مى زنند لب هایم سکته مى کنند !!
خوب نهال جون همین که میگه اگه پیشم نباشی دیوونه میشم یه جمله خیلی قشنگه که بهت گفته ........ دیگه چی بگه بنده خدا.................
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
فردای خاستگاری با بابام سر مهریه حرفم شد
تافهمید زنگ زد خونمون به مامانم گفت منو همسر خودش میدونه حاضر نیست کسی ناراحتم کنه
اولین باری هم که ناراحت دید منو گفت ماراحت به هم نرسیدیم که بذاریم هر چیزی مارو از هم دور کنه
"همسرم" حتی وقتی پیشمی دلم برات تنگ میشه باز .....
تیکه شوهر من : عشق منی تو واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار واسه خودشم سوال پیش اومده
کلا حرفای عاشقانه زیاد میزنه از قبیل دوست دام و فدات بشم و این حرفا .....
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
شوهر من به من میگه هَچی بَشی.

آخه کُرده. اونام یه اصطلاح دارن هچی کَس. که ممال اون تو زبان فارسی این می شه. یعنی همه کَسَم.
خواستم چشمهایش را از پشت بگیرم... دیدم طاقت اسمهایی را که می گوید ندارم.
دوستت دارم عزیزم ... هیچ وقت فکرشم نمیکردم یه همچین همسری گیرم بیاد ... هر چی دارم مال توئه :)

زیاد ابراز محبت زبانی و فیزیکی میکنه ... منم دوستش دارم واقعا زندگیمو زیبا کرده ... الحمدالله

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
2810