2777
2789
این جمله رو هم الان برام اس ام اس کرده ......... آخی عزیزم

" سهم انسان از هستی به وسعت قلب مهربان اوست ، بی شک تمام هستی سهم توست نازنین "

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه آرزو جان جوگیر نبوده...هههههههه
سالگرد ازدواجمون خواستم سورپرایزش کنم و برم محضر و مهریه ام رو کامل بهش ببخشم ولی جور نشد که برم بعد که بهش گفتم گفت مگه من قبلا بهت نگفتم مهریه تو جون منه..

مرسی
بابا چه شوهرای رمانتیکی دارین شماها.....................
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
به ما که یه عزیزم خشک خالی بگه کلاهمونو میندازیم آسمون ............
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
همسر منم زیاد بلد نیست زبونی ابراز احساسات کنه، بیشتر فیزیکیه!!!!!!!!! کلا خیلی کم حرف و آرومه. ولی چند روز پیش سر یه موضوع بیخودی باش یکی دو ساعتی سرسنگین شده بودم. دراز کشیده بودم رو زمین، اومده به حالت سجده شده رو به من میگه چند بار بهت سجده کنم تا ببخشیم!!!! خیلی شرمنده شدم
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
شوهر منم خیلی کم ابزار احساسات زبانی می کنه... چیزایی که شوهراتون می گنو خوندم خیلی باحال بودن ولی شوهرم یه وقتایی که سرخوش و شادانه چیزی ازش بخوام می گه این که چیزی نیست تو جون بخواه...

اینم دوست دارم که می گه: من مکه که رفتم اولین چیزی که از خدا خواستم یه زن خوب و خوشگل بود و بعد با تو آشنا شدم...
2810