2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر میخوای ارتودنسی کنی باید تمام پوسیدگی ها و اینارو درست کنی چون تو مدتی که ارتودنسی داری نمیشه درست کرد

ارتودنسی برای حالت دندوناست ربطی به درد و پوسیدگی نداره

ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما...
خوش به حالت من پول ندارم ارتودنسی کنم حتی راحت نمیتونم بخندم😟

آخه قسطیه دیگه ماهی دویست میوفته 

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 

نه حتما این کار رو بکن و بیشتر به مراقب اش برس. من با بچه جدید غافل گیر شدم. به خدا این دفعه تا دنیا آمد سریع میرم دنبالش 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

من دندونام داره کنده میشه از درد

لپم جرررر خورده تاول زده آییییی خعلی درد دارم 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
فکر کنم بالای سی سال خوب نیست واسه فک و دندان   با چند تا دکتر مختلف مشورت کن  ببین به ...

اخه نمیگن چرا چند تا پزشک رفتم میگن ربطی نداره ولی تو تحقیقاتی که کردم میگن ممکنه جواب ندهچون دندونا تو سن بالا دیگه محکم شدن

2810