2777
2789
عنوان

وای امروز ۶ صبح بیدار شدم مرغ بزارم برا نهار

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اول مرغتو با پیاز فراوان باید بزاری و درشو ببندیی و پاشم کم کنی تا هم اب بهدازه وکم کم ابش جم شه وهم سرخ شه هم مغز پخت تا پیازا تم هم سرخ شه هم بوی بد مرغ بگیره بعد سیب زمینی و هویچ والو یا اگه دوست داری به من خودم سیب زمنیو هویچ دوست دارم با ادویه میزنی میزاری ادویتم سرخ شهبعد رب گوجه میزنی سرخ میکنی بعد اب میریزی نه خیلی و پاشم کم میکنیو درشو میبندی تا خوب جا بیوفته در اخر زعفرون بزن. مرغ بهتره همون موقه نهایتا تا یساعت بعد مصرف شه

جاوید عشق مامان
اول روغنو بریز ماهیتابه ادویه جاتو بزن بهش هم بزن مرغو بریز توش تا سرخ شه بعد که یکم نرم تر شد یه ق ...

ربم باید تفت بدی اینجوری رب بوی خامی میده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من اینجوری میپزم عاالی میشه.مرغتو بدونه اب بزار تو قابلامه بزارروگاز پیازو فلفل دلمهبزن بهش وبزار‌ روشعلهکم اب میندازه با اب خودش ک یکم پخت رب بزن بعدم یه لیوان اب بریز توش وقتی دم دمای پختنش بود یه قاشق رب انار بزن بهش

جدا؟من تفت نمیدادم مرسی ک گفتی

اره.بوی خامی میده و توی خورشتم گوله گوله میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

همشوبایدسرخ کنی....ادویه ورب بزنی... بعدیکم آب بریزی..عصاره مرغ پودرکن توش... . دم بذاری مرغو

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤