2777
2789

۲۷ سالمه لیسانس آموزش ابتدایی دارم از دانشگاه فرهنگیان و معاون ابتدایی‌ام

دیپلمم تجربی بوده با معدل ۱۹وخورده‌ای

خیلی به علم اقتصاد علاقه دارم

هم برای تدریسش ، هم برای اینکه میتونم باهاش کارآفرینی یا پولسازی یا... کنم

میتونم فوق لیسانس یکی از گرایشای اقتصادو بگیرم بعد تغییر مقطع بدم؟

بخشنامه‌های تغییر مقطعو خوندم   ظاهرا غیر ممکن نیست   اما بعضیا میگن خیلی سخته بعضیا میگن خیلی کار راحتیه

بخاطر کرونا نمیتونم پاشم برم تا اداره ازشون بپرسم

انسانیا بیان راجع به درس اقتصاد و علاقشون بهش و توجهی که بهش میشه و... بگن

اقتصاد شیرینه😍بخصوص مسائلش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقتصاد فوق العاده کاربردی و شیرین هست البته در مقطع کارشناسی. روی مدیریت و حسابداری هم مسلط میشی. ولی توی ارشد فقط زوم روی کلان و خرد پیشرفته هست و تا حدودی آمار و اقتصاد سنجی

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
بیشتر ببینید
اصلا هیچ پیش زمینه‌ای نداشتم  خوب شد که گفتی از اون درساییه که دانش آموزا تحویلش نمیگیرن مثل ر ...

اره بعضیا باهاش حال نمیکنن😂چون مسئله داره و مثل ریاضی باید حلش کنی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بیشتر ببینید
ولی ریاضی که یکی از مهمترین درسای انسانیه هر کی حال نمیکنه مشکل خودشه😅

ن اتفاقا ریاضی از درسای مهم انسانی نیس

ی ریاضی فوق العاااااده راحته

خیلیا هم اصلا دورشو خط میکشن

بیشتر ببینید
پیشنهادت برام چیه؟ برم یه لیسانس دیگه بگیرم؟

اگر میخوایی واقعا یاد بگیری درسای لیسانس کاربردیه و میشه گفت اقتصاددان شدی.

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
بیشتر ببینید
ن اتفاقا ریاضی از درسای مهم انسانی نیس ی ریاضی فوق العاااااده راحته خیلیا هم اصلا دورشو خط میکشن

بابا رفیقای من تو دبیرستان واسه ریاضی ناله میکردنا😐   نمیدونم احتمالا تو بهتر میدونی چون خودت انسانی بودی

من که خیلی دلم میخواست وکیل شم کلا به انسانی علاقه داشتم نذاشتن بیام

جو کلی بچه ها چجوره؟ تو دبیرستانای دولتی و تو انسانی

اگر میخوایی واقعا یاد بگیری درسای لیسانس کاربردیه و میشه گفت اقتصاددان شدی.

آخه حیفم میاد ۸ سال درس بخونم بازم لیسانسه بمونم

ولی باشه همین کارو میکنم

البته ۸ سال نمیشه چون میتونم تطبیق واحد بگیرم

بابا رفیقای من تو دبیرستان واسه ریاضی ناله میکردنا😐   نمیدونم احتمالا تو بهتر میدونی چون خودت ...

جو یه کلاس تا یه کلاس دیگ فرق میکنه

بستگی ب بچه هاش داره

مثلا ما یه عده امون شیطونِ درسخون بودیم

یه عده خرابکار تنبل

ی عده از این بی بخارا ک فقط سرسون تو کتابه😂

بیشتر ببینید
اصلا هیچ پیش زمینه‌ای نداشتم  خوب شد که گفتی از اون درساییه که دانش آموزا تحویلش نمیگیرن مثل ر ...

وای من که حالم از اقتصاد بهم میخورد😩⁦❤️⁩

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎