2777
2789
عزیزم،عملش کنسل شد و به هفتا دیگه موکول شد،بد تماک کاری که کردیم کار بیمه حور نشد و حدود چهل میلیون ...

سلام ان شاءالله که خیره

بله تاپیکای قبلی تون رو دیدم، مشکل تومور مغزی دارن درسته؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام ان شاءالله که خیره بله تاپیکای قبلی تون رو دیدم، مشکل تومور مغزی دارن درسته؟؟

اره عزیزم،خودمم پرستارم،دیشب شیفت بودم با یکی از همکارا حرف میزدم و ناخواسته گریم گرفته بود،یک همراهی بیمار اومد و یک کتاب که دستش بودو بهم معرفی کرد،آنسوی مرگ

گفت حتما بخونش،ایشالا وقت کنم بخونمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@رهگذرپاییزی     @hellosummer     دوستان ببخشید هی تگ میکنم با دلای پاکتون ...

سلام عزیزم خوبی؟❤️ ببخشید من الان اومدم سایت الان خوبن؟ حالشون چطوره؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اره عزیزم،خودمم پرستارم،دیشب شیفت بودم با یکی از همکارا حرف میزدم و ناخواسته گریم گرفته بود،یک همراه ...

سلام عزیزم خوبی؟ مامان چطورن؟ 

سلام عزیزم خوبی؟❤️ ببخشید من الان اومدم سایت الان خوبن؟ حالشون چطوره؟

سلام عزیزم، مرسی 

تو چطوری؟؟؟؟ عمل مادر استارتر عقب افتاده

لطف میکنی با دل مهربونت دعاشون کنی🌷🌷🌷

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام عزیزم، مرسی  تو چطوری؟؟؟؟ عمل مادر استارتر عقب افتاده لطف میکنی با دل مهربونت دعاشون کنی ...

مرسی منم خوبم عزیزم❤️

من اگه لایق باشم حتما دعاگوشون هستم الهی که شفای کامل بگیرن💖💖💖

روز چهارشنبه وقت عمل دادن به مامانم،التماس دعا دارم عزیزم

چشم عزیزم اگه لیاقت داشته باشم

الهی خدا بحق حضرت زهرا که روزشهادت شون هست، به مادر شما و همه بیمارا عافیت عنایت کنه...آمین🙏

خدا خیرت بده عزیزم،روز چهارشنبه عمل داره،التماس دعا دارم

عزیزم الهی که به لطف خدای بزرگ و مهربون به بهترین نحو دلتون شاد بشه و مامان سلامت کاملشون رو به دست بیارن💖💖💖

عزیزم لطف شمارو من چطور جبران کنم، خدا خیرت بده  الان بیمارستانیم

خواهش میکنم، سلامت باشی❤❤❤

الان حال مادرتون چطوره؟؟؟

تازه بردنش اتاق عمل😭😭😭

حالشون چطوره؟؟؟؟

2810