2777
2789
ای خدای بزرگ تو رو به این روز عزیزقسمت می دم به دو گل می می ناز عزیز رحم کن بزودی زود مادرشون شفا بگیره

خدایا تو رو به درگاهت قسمت می دم نذار میمی ناز بیشتر از این درد بکشه بزودی لباس عافیت رو تنش کن
خدایا روی مارو زمین ننداز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم خوبم نبینم این روز رو مادر کم بیاره
نه میدونم هنوز طاقت داری میدونم میتونی مریم عزیز به خدا توکل میکنم و برای شفا یافتنت دست به دامن حضرت زهرا میشم
یا فاطمه الزهرا خودت به دادمون برس فقط خودت یا زهرا
طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
می می ناز مطمئنم خوب میشی فقط یه شرط داره اون هم اینکه امیدوار باشی اگر یه صدم ته دلت خودت رو ببازی مطمئن باش هر کاری هم بکنی به جای اینکه شفا پیدا کنی روز به روز بیشتر رنجورتر میشی ازت میخوام قوی باشی شاد باشی خودت رو نبازی ..................من افراد سرطانی دوروبرم زیاد دیدم کسانی رو که تا فهمیدن به سرعت خودشون رو باختن و خیلی زود با دنیا وداع کردن و کسایی رو دیدم که فقط با روحیه شاد خودشون و امید به اینده برای همیشه با این بیماری خدافظی کردن و دارن با شادی زندگی میکنن.........................از اطرافیان کسی بو که خدای روحیه بود دو نوع سرطان داشت سرطان خون و سرطان استخوان از درد دادش هوا بود اما روحیه داشت 40 سالش بود 4 تا بچه داشت الان 55 سالشه و به کل بیماریها از بدنش بیرون رفتن ..............پدر همین خانم پزشک بود یک روز فهمید مریضه ازمایش داد و رفت پیش متخصص بیماریش اون پزشک نمیدونست خود این بیمار هم پزشکه و با اصطلاحات پزشکی اشناست به محض گفتن نام سرطان و نوع بیماریش در عرض 6 ماه فوت کرد چون خودش رو باخت اینها رو گفتم که بدونی دعاهای ما به یه کنار ........البته اگر قابل باشیم................و حفظ روحیه خودت به یک کنار ................
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
می می ناز تو خوب میشی باید خوب بشی تو دوتا بچه داری باید دووم بیاری همش بهشون فکر کن و دووم بیار تو خوب میشی مطمئن بااااااااااااااااش
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
عزیزم تو فوق العاده هستی . حرفهایت را خوندم درکت میکنم . من مطمئن هستم که می تونی . تو میخوای خوب بشی تمام کائنات با تو همراهند انرژِی مثبت هستی با توست . تو خوب میشی . اینا رو با گریه نخون بخند و جشن سلامتی ات را بگیر.
خدا نکنه نا امید بشم .... کفران نعمته که خدا داشته باشم و ب رحمتش امیدوار نباشم .... خدای من علی به کل شی قدیر است ...الرحم الراحمین است .... .برای من کافیاست . طبیب وشافی و وافی است .... من کوچکم .. من میترسم دیده نشم ... من میترسم لایق نباشم ...من بنده ام باید اورا بخوانم تا بداند جزاو به هیچ چیزی دل نبستم وامیدوا ر نیستم .... هم با صدای خودم هم با دعای دوستام خدا رو میخوانم و ازش کمک میخوام .... که بهم توفیق بهره مندی از معجزات خلقت رو بده و شفام رو به دست خودش میسر کنه .... روحیه ام رو نباختم... درد میکشم و کلافه شدم .. هم خودم هم اطرافم .... از خدا طاقت میخوام... از خدا لیاقت میخوام ... از خدا کل خدایی رئوف و قادر و کریم و شافی و رحیمش را میخوام .....
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
خدای مهربون این خانم خیلی بهت امید داره ایمان راسخ داره خدایا جان حسینت همه مریضهاروشفابده دل این عزیزوبه حق 5تن شادکن انشاالله اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
یسنا عزیزم مریم جون مدتهاست ماروتنها گذاشته. روحش شاد. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

2810