2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست
انگارواسه من محاله ازفردارژیم شوک میگیرم انشاالله بتونم مرز۸۰بشوکونم بشم دهه هفتادی

با رژیم پیش بری 80 ک سهله کمر 70 رو هم میشکونی 

من تونستم تو هم میتونی

من چند سال بود ک رنگ 70 رو ندیده بودم 😁😁😁

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام منم می‌خوام شرکت کنم ، میشه ؟  خیلی اعتماد به نفسم و از دست دادم 😢😭

فردا تاپیک اصلی درست میشه میریم اونجا تگت میکنم💃

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
جیز از کجا اومد😂😂 اخ چشمام🤪🤪🤪🤪🤪🤪بدون غلط املایی😂😂😂😂 عاشقتم انگیزه @آلاهیدا   & ...

😂😂😂😂از همون دست های پشت پرده

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
2803
با رژیم پیش بری 80 ک سهله کمر 70 رو هم میشکونی  من تونستم تو هم میتونی من چند سال بود ک رنگ 7 ...

ایشالله ممنون بابت انگیزه تون

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
ایشالله ممنون بابت انگیزه تون

عزیزی😙

2804

@آلاهیدا    

میگم ننه بپرسم چند سالته میگی یا جیزم میکنی😂😂

متولد چه سالی هستی؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

چ سوت و کوره🙄

2805
چ سوت و کوره🙄

به خاطر نظارتهای بی وقفه من😂😂

خدا خیر دو عالم بده بهتون 😭😭😭 امیدوارم منم به خواسته ام برسم ، همچنین همه بچه ها

ممنون عزیزم بابت دعات🌹

همت کن

تقلب نکن

ناخنک نزن

ممنوعاتو نخور

ورزش

ورزش

ورزش حتما میشه کار نشد نداره 💚🐦

2801