2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست
خوش اومدی مندایی🤗🤗

😚😚😚😘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
جونت سلامت. عزیزم تا برگشتن تاپیک اصلی.فعلا اینجا هستیم🌺

مرسی عزیزم😘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا نکنه عزیزی ببین گلم تاپیک موقتا تعطیل شده فردا باز میش سرگروهتو پیدا کن تگش کن و وزن الانتو و و ...

قربونت برم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
2803

[QUOTE=169428946]لطفا بهم کمک کنید من وزنم ۷۹×۲۰=۱.۵۸۰-۱۰۰شد ۱۴۸۰یعنی چن تا کالری باید بخورم فیکس ۱۴۰۰یا اضافه اون ۸۰ ...[/QUOچرا سرگروه نارنجی تگ نمیشه لطفا تگش کنید

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
قربونت برم

😘عکس پروفایلت هم کله نارنجی کن و وزن و هدفت هم تو امضات بزن

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
2804
سلام عزیز دلم  گزارش# ۹۹/۱۰/۱: کالری مجاز ۱۱۴۰ کالری مصرفی ۱۱۰۰  آب ۸ لیوان خوردم ...

کالری مجاز : ۱۰۸۰

کالری مصرفی : ۱۰۸۰ 💪🏻

۲ لیوان آب خوردم 😥 از فردا سعی میکنم بیشتر بخورم 😊

۲۲ دقیقه ورزش کردم 

امروز عالی بودیم 👏🏻

گزارش#  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
@بانویaآفتابی     @جید     @عسل9669     ...

سلام

برا چی گزارش زدند؟😳😳😳

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😘عکس پروفایلت هم کله نارنجی کن و وزن و هدفت هم تو امضات بزن

امضامو زدم عکس پروفم تایید نشده هنوز عزیزم مرسی 

@princesspeach     @79sanaz     @انرژی0مثبت   ...

سلام عزیزم مرسی که منو تگ کردی❤

چرا تایپک ترکید؟

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
2805
@تبسم27   بیا اینجا

عه عزیزم اومدی خب سرگروهت راتگ کن وزن اولیه وهدفتم بگو 

پروفایلتم عوض کن 

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
عه عزیزم اومدی خب سرگروهت راتگ کن وزن اولیه وهدفتم بگو  پروفایلتم عوض کن

پروفم تایید نشده سرگروه تگ نمیشه برا من 🤔🤔🤔

لطفا بهم کمک کنید من وزنم ۷۹×۲۰=۱.۵۸۰-۱۰۰شد ۱۴۸۰یعنی چن تا کالری باید بخورم فیکس ۱۴۰۰یا اضافه اون ۸۰ ...

گلم بین ۸۰ تا ۱۰۰ کمتر بخوری اشکال نداره اما بیشتر از این نشه چون استپ وزنی پیدا میکنی

هر ۵ کیلو که وزنت کم شد دوباره کالری مجازتو متناسب با وزن جدیدت حساب میکنی

سعی کن کالریتو با میوه، سبزیجات، دانه های روغنی و پروتیین پر کنی 

پلو نهایتا سه بار در هفته وعده نهار مصرف کن

تنقلات و غذاهای غیر مفیدو حذف کن یا خیییییلی به ندرت و اونم کم مصرف کن

بیشتر تمرکز کالری مصرفیتو صبح تا عصر بزار و شامو سبک بخور و شب بعد هشت چیزی جز آب و شیر و مایعات مصرف نکن

سه شنبه و شنبه روز فسته کالری باید زیر ۵۰۰ باشه ماه اول میتونی با ۷۰۰ هم ببندی

پنجشنبه خگخ هست که همون خام گیاه خواریه و اختیاری هست

یک روز درمیون یک قرص مولتی ویتامین بخور

Null
2801