2777
2789
عنوان

لاک ودخترم

453 بازدید | 13 پست
ازدستش خسته شدم حاضره ازاب وغذا وهمه چیز بگذره ولی لاک دستش باشه تو خواب اگر لاک وازدستش بگیرم باگریه ازخواب میپره لاک وبزارم دستش خوابش میبره مثل بچه که به سینه ی مامانش وابستس دخترم به لاک وابسته است همه فرشهامو پر لاک کرده دیگه خسته شده هرچی بوده براش گرفتم تا جایگزین لاک بشه مدادشمعی مدادرنگی ولی کارساز نبود تو روخدا بگید چه کار کنم
خدایا بابت همه داده هایت شکر
چقدر بامزه ...خوب حتما رنگ لاک خیلی براش جالبه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا جان ناخن های اشو دستشو چند لایه لاک زده تازه تمییز هم نمیزنه تا بالای انگشتاش میره یک روز باباش خواب بود انگشت پاشو از پتو کشیده بیرون براش لاک زده
خدایا بابت همه داده هایت شکر
دقیقا مثل دختر من ولی دختر من وابستگیش کمتره زیر انداز مندازم براش میزارم حسابی کیف کنه روهم روهم میزنه
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
من باشم یه سری لاکش رو خالی میکنم میدم دستش که بیدار شد ببینه خالیه اگر خودش و من رو کشت. توش رو رنگ انگشتی میکنم و میذازم روی کاغذ بزرگ نقاشی کنه بعدم قلمو میگیرم تا نقاشی کنه اینا فقط کارهایی که من انجام میدم به عنوان یه مامان
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
از مشاورین سایت کمک بگیر. برو قسمت کلینیک سایت . اونجا سوالت رو بپرس. لاک بازی علاقه همه دختر بچه هاست چون از رنگ کردن خوششون میاد لاکم دوست دارن اما بچه شما افراطی شده کارش. شاید میدونه از این کاراش عصبانی میشی یه راه اذیت کردن پیدا کرده
☁☔⛅