2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من آرد سوخاری رو خودم درست می کنم
از این نون تست ها یا خمیر توی نون باگت رو میذارم توی ماکروفر خشک بشه بعد خورد و پودر می کنم و ادویه می زنم (فلفل، زردچوبه، نمک، آویشن) بعد مرغ نیم پز رو توی تخم مرغ و سس مایونز می زنم و توی پودرم می چرخونم
خیلی خوشمزه می شه مثل بیرون
سلام من اول مرغ رو با سیب زمینی ،هویج،ذرت ،نخود سبز می پزم بعد مرغ رو اول تو آرد سفید بعدتو تخم مرغ می غلطونم بعد بهش آرد سوخاری می زنم بعد سرخ میکنم.از سیب زمینی پوره درست می کنم و بقیه رو به عنوان تزیین کنارش می ذارم.تا حالا هر کی خورده خیلی خوشش اومده.
عزیزم من از پودر سخاری خوشم نمیاد

هر بارم اینجور که میگم درست کردم مادرشوهر کف کرده بود.خیلی سادس

مرغ تیکه ای یا درسته که من بیشتر درسته درست میکنم فقط نمک و زردچوبه و کمی زعفران روش و داخلش میزنم بعد داخلش برگ بو میزارم اخرسر برمیدارمش.بعد اینو داخل قابلمه تفلن یاچدن میزارم سر شعله ی ملایم اگر اولش اب انداخت خوبه بهتر بچته میشه بعد از نیم ساعت یه کم درجه گازو ببر بالا تا ابش خشک شه و شروع به سرخ شدن کنه بعد هی سرمیزنی و پشت و روش میکنی همچنین به سمت رانها هم میچرخونی که همش سخاری شه .


خیلی عالی میشه راستی یک قطره هم روغن نمی خوادا پوستش خوب روغن می اندازه.
***عصر روز سه شنبه بود که نیما نفس کشید و من مادر شدم***
من مرغها رو تو آب نمک میخوابونم که این کار هم مرغ رو مزه دار میکنه هم بوی زوخم مرغ رو میگیره بعد همونطور که خیسه تو پودر سوخاری که به اون پودر سیر و کمی هم سبزیهای خشک معطر اضافه کردم میغلتونم میندازم تو روغن داغ در ضمن تخم مرغ باعث میشه زود روش سرخ بشه و توش خام بمونه تیکه هاش رو هم کوچیک کن زودتر پخته بشه
اوکی
حالا که دخترا خوبی هستی
من هم به تو میگم

من بعد از اینکه خمیر داخل باگت رو خشک کردم و پودر کردم
کمی پفک با طعم پنیر هم پودر می کنم
یعنی می ریزم توی همون آسیابی که دارم نان رو پودر می کنم
بعد زردچوبه - فلفل - نمک- پودر سیر- پودر آویشن- پودر زنجبیل هر کدام به نسبتی که تمایل دارید
بسته به عادت غذایی خودتون


خیلی خیلی عالی می شه طعمش
خودم کشف کردم!!!!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792