عزیزم من از پودر سخاری خوشم نمیاد
هر بارم اینجور که میگم درست کردم مادرشوهر کف کرده بود.خیلی سادس
مرغ تیکه ای یا درسته که من بیشتر درسته درست میکنم فقط نمک و زردچوبه و کمی زعفران روش و داخلش میزنم بعد داخلش برگ بو میزارم اخرسر برمیدارمش.بعد اینو داخل قابلمه تفلن یاچدن میزارم سر شعله ی ملایم اگر اولش اب انداخت خوبه بهتر بچته میشه بعد از نیم ساعت یه کم درجه گازو ببر بالا تا ابش خشک شه و شروع به سرخ شدن کنه بعد هی سرمیزنی و پشت و روش میکنی همچنین به سمت رانها هم میچرخونی که همش سخاری شه .
خیلی عالی میشه راستی یک قطره هم روغن نمی خوادا پوستش خوب روغن می اندازه.
***عصر روز سه شنبه بود که نیما نفس کشید و من مادر شدم***