2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001420 بازدید | 118822 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها عکسمو تو یه تاپیکی گذاشتم گفتم چند کیلو بهم میخوره گفتن 60-58😁😁بعضیا هم امضامو خوندن گفتن65/200😅😅

دو سه نفر هم اصرار داشتن که شکمو دادم داخل😁😁خلاصه نظراتشون برام جالب بود 

@خوشگلشششونم    

@شومیخک    

@دیانا24    

@زیتونپرورده    

کالری شماری میکنم خواهر من .......فکر نمیکنم رعایت کردم که🤐🤐با خودم میگم دیگه رعایت میکنم و از کال ...

تو امضات چیزی از پیشینه ی کاهشت ننوشتی برای همین نمیدونم قبل از این کاهش خوبی داشتی یا نه

اگه همیشه اینطوری نبودی و تا الآن خوب کم میکردی و الآن یهو اینطور ولع پیدا کردی میتونی از زهرا اجازه بگیری یه وعده کله پاچه بخوری که ولعت برطرف بشه

ولی اگه همیشه همینجور گرسنه ای ، شاید متابولیسمت بالاست و این مقدار کالری کمه برات (البته برای همچین قضاوتی باید مقدار و زمان کاهشو بگی که معلوم شه چند چندی) و بازم زهرا باید بهت مشورت بده

اگه هم تازه شروع کردی و تا الآن زیاد رعایت نمیکردی ، میتونم این وعده رو بهت بدم که اگه دو هفته دوام بیاری، تا حد قابل توجهی گرسنگیت کم میشه و به این مقدار عادت میکنی

فقط هفته اولش سخته

حالا بگو کدوم دسته ای؟

@آسنات99    زهرا جون، ایشون دخمل توعه و بهتر از من باهاش آشنایی 

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
2803
نمیدونم والا خودش میگه از داماد بدم میاد😅😂😂😂😂😂 واسه چی نمیری ب مامانت سر بزنی؟  مرسی گل ...

الکی میگه مادرت😂😂😂میترسه بگه داماددوستدارم فرداش دسته یکی روبگیری بگی بیاداماد😂😂😂😂😜

مامانم شماله دوره ازم هم راههاروبستن هم امتحان داشت پسری😔

چه میدونم اونموقعه اینجوری بودزودشوهرکردن مدبود😆😆😆😂😂😂😂عخیییی چرابه زورشوهرش دادن😧من مادرم مخالفه زودرفتنم بودمیگفت یافامیل یادرس ،غریبه اصلأ 🙄من همیشه حرف گوشکن بودم ولی اینوگوش نکردم😅

۸۵ وزنمه میخوام برسم به ۶۰ خیلی برام سخته امیدوارم کمکم کنید

سلام عزیزم دو صفحه اولو با دقت بخون

امضا و پروفایلتو تغییر بده

با ما باش 

ترازو هم نداری تقریبی بزن کالری شمار نصب کن با لیوان، قاشق هم میشه حساب کنی

کم کم دستت میاد

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
سلام یلدا خانمی چطوریایی . همین استارت زدی واسه کالری شماری خودش عالیع😊👌🏻 منم ی گزارش بدم و بعدش ...

لیست چالشاتو بذار ببینم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
2804

جییییغ من برم دمنوشمو بنوشم 😂😂😂😂😂😂

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
2805
@princesspeach   @zibaye_khofte2288   سلام دوست جونیا  کجایین  من دارم ...

سلام ساراجونم.من هستم ممتها نتم خیییییلی خیلی ضعیفه اعصابمون خورد کرده اصلت نمیاد تو سایت...

خیلی هم عااالی خانوم گل...منم ساعت ۶ اپ ران و حلقه رو میرم ایشالا..

@princesspeach    

بچه ها من اگر غیبم زد بدونین نت ندارم

سوگلی خدا منم💜
سخت نیست عزیزم کافیه همت کنی و پشتکار داشته باشی سنگینتر از شما رسیدن به 60 امیدوار باش👍👍👏👏

سلام عزیزم ببخشید شما دوسین استفاده میکنید 

اگه استفاده میکنید نحوه مصرفشا میگید چند قاشق و چن دانه 

ممنون

2801