2777
2789

بگین یه کم شاد بشیم انرژی مثبت بدیم همیشه که شوهرها کتک نمیکنند و درک نمیکنند و... مسلما اکثرمون پر از خاطره های قشنگیم بیاییم بگیم و حال دلمون را خوب کنیم

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...

من مجردم 

ی گوشته بشینم نگا کنم ؟🥺🥺🥺

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من مجردم  ی گوشته بشینم نگا کنم ؟🥺🥺🥺

آره چرا که نه فک کنم تو نی نی سایت همه از شوهر غذا میسازند پس ببین اتفاق های خوب هم فراوونه اگه عینک بدبینی را برداریم

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...
2804

یه بار من یه انگشتر داشتم خیلی دوسش داشتم نگینش افتاد گم شد خیلی ناراحت شدم، بعد از مدتی شوهرم گفت حلقه ازدواجمون افتاده زیر پا مچاله شده من گفتم وااااای کوش گفت تو اتاق رو میزه منم سریع رفتم دیدم تا اون انگشتر و برده یه نگین خیلی قشنگ تر برام انداخته روش گذاشته رو میز

خیلی شاد شدم... 

عکسمو از موبایل ریخت تو لب تاپ.با دستگاه چاپ چاپش کرد وکنارش روز زنو بهم تبریک گفت هنوز دارمش.داد دسته دخترم اورد دیدمش خیلی خوشحال شدم ( باهم نشسته بودن درستش کرده بودن).روزیم که دخترم به دنیا آمد .همه یه پرستاررو آسی کرده بود تا منو ببینه وقتی منو دید امد دستمو گرفت پیشونیمو بوسید پرستار حاج وواج نگاه میکرد 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

سوپرایز زیاد داشتم.ولی دوتاش که همیشه تو ذهنمه یکیش اون موقع که دوست بودیم یه ساعت مچی بسیارشیک وزیبا واسم کادوخریده بود الانم دارمش خیلی دوسش دارم.

کادوی زایمانمم یه تکپوش۲۰گرمی گرفت اونم عالی بود😍😍

2805

یه بارم تو یه مغازه یه کیف چشممو گرفت قیمتش زیاد بود من حتی نگفتم اون کیفد دوس دارم از نگاهم فهمیده بود، وقتی سوار ماشین شدم گفت یه لحظه برم یه چیزی تو مغازه جا گذاشتم رفته بود کیفو خریده بود گذاشته بود صندوق عقب اومدیم خونه بهم دادش 

خیلی خوشحال شدم اینکه از با اینکه اون زمان زیاد پول نداشت و اون کیفم گرون بود اما فهمید دوسش دارم برام خریدش

2801