2777
2789

فقط دکتررر. من عفونت گوش داشتم گفتن عسل خوبه ولی فایده نداشت. بکشون ببرش دکتر وگرنه اذیت میشه خیلی

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدوم دکتر رفتن میتونه بخره و استفاده کنه 

اره میدن داروخونه ها.بازم میگم اگه عفونتش همون مدل مال من باشه جواب میده ها. ی دیقه برید دکتر شاید نوع عفونتش چیزدیگه باشه . از من قارچی بود . ولی ی اشناهامون گوشش عفونتش باکتری بود

قطره گوش عاااالیه ببین عاااالیه ها

من داشتم ریختم بعد ۵ روز کااااملا خوب شدم

تموم عفونت هارو نرم کرد و از گوشم بیرون اورد

اسم قطره گوش (گلیسیرین فنیکه) هست

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بیشتر ببینید
عزیزم دکتر به شما چی داد 

قطره میکساکورت و قرص خشک کننده اسمش یادم نیست. یه قرص هم داد هیدروکسی زین‌ . البته این قرص وقتی داد که عفونت گوشم بهتر شده بود. آمپول جنتامایسین هم داد هر ۱۲ ساعت. ولی اینارو استفاده نکنین من عفونت گوشم عفونت گوش خارجی بود شاید مال نامزدت فرق کنه

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤