2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای من و شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4447 بازدید | 234 پست
من وقتی دیدم خونه نیومده و زنگ نزده ک شبکااااره فقط دلم نیخواس گریه کنم و گریه ام کردم⁦☹️⁩⁦☹️⁩

گریه به چه درد میخوره؟به جا گریه ازش خبر میگرفتی که به روت نیاره ازش خبر نداری!

ما هرررررررسال سرشب میریم خونه بابام اینا یا عمم اینا یا هرجایی ک خانواده من جمع باشن....

چندساعتی میشینیم همه رو که دیدیم میریم خونه پدرشوهرم اینا تا آخرشب میمونیم اونجا....

خیلیم خوش میگذره و هم همه رو میبینیم...

ولی امسال...🥺

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین گلم . اولا که سال اول یلدا خانواده عروس یلدایی میبرن خونه عروس داماد . حالا من مامانم به خانواده شوهرم تعارف کرد نیومدن . به مادرت بگو یه زنگ بزنه به خانواده شوهرت و دعوتشون کنه بگه دارم برا دخترم شب یلدایی میبرم شمام بیایین . تا خجالت بکشن از بدجتس بودنشون . میدونی شوهرت رودروایستی داره با خانوادش فک میکنم خانوادش هم بدجنسن . اصلا حالتو بد نکن . از تک تک لحظه هات کنار همسرت لذت ببر  اصلا خانواده شوهر هدفش خراب کردن همین حس خوبه (. البته  نه همه خانواده ها)

عاخه خانوادش پیغوم فرستادن  خودت نتووسی بیای  بوگو خانومت بیاد اینجا نرع سمت خانوادشااا ...

فردا یه کیک بگیر ببر  خونه مامانت عکس یلدایی بگیرین

شب یلدا هم بمون خونت .ولی فردا استوری کن  همشون بترکن

هرچقدر شوهرت به اونا بگه نرفتیم باورنکنن حرفاشو😁😁😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
2803
ما هرررررررسال سرشب میریم خونه بابام اینا یا عمم اینا یا هرجایی ک خانواده من جمع باشن.... چندساعتی ...

تصمیم امسال ما هم همینه البته فقط پدر مادر و خالم اینا هستن . بعدم میدیم خونه پدر شوهرم . پر جمعیت نیستیم 

ببین مثلا شما میخای یه چیزی بشه خوب؟حرفشو بنداز تو خوشی و حالت ریلکس,بذار پیش زمینه بچینی تو ذهن همس ...

هزااااار بار گفتمممم

دیدی ک تو پیاااام چ جوری بهش گفتم

دیشب خودشو زده بود ولی میدونسم بیداره(چشاش تکون میخورد)

جوری ک مثلا دارم باهاش درد و دل میکنم و خوابه گفتم

من و تو وقتی بهم قول میدیم

انقد اون واسم ارزشمنده ک ب همه جواب رد دادم

چون خوشی من ب خوشی توعه

الویتم تویی

انقد اعتماد داشتم ک حرف دلمو زدم

الانم ناراحتم چون انتظار این رفتارو ازت نداشتم

و توقع دارم الویت توام من باشم

2804
منم اولین ساله اردواجمه تو ساختمون مادر شوهرمم  هر چقدر سعی کنم نمیشه جدا بگیریم می‌دونم مادر ...

دلت ک همش میمونه پیش شوهرت

هعی با خودت نمیگی کاش حونه خونه اونا بودم ولی پیش شوهرم بودم؟

2805
بحث این نیس بحث اینکه نمیخوام همش بریم اونجا منم خانواده دارم منم دام میخواد پیش اونا باشم

دقیقا مشکلات منو داری . چطوری بگم فقط بهش فک نکن بعدا میشه کینه و مشکل  بحث و دعوا فقط سیاست داشته باش و شوهرتو بکش سمت خودت ‌ تا یکی دو سال اول مرد دوس داره بیش تر بره سما خانواده خودش طبیعیه  تو با سیاست بکشش سمت خودت 

ما هرررررررسال سرشب میریم خونه بابام اینا یا عمم اینا یا هرجایی ک خانواده من جمع باشن.... چندساعتی ...

خیلی این پیشنهاد خوبی بود

ولی شوهر من قنادی کار میکنه

کلا اخر شب میاد

واس همین میگم ک پیغوم فرستادن خودت نمیتونی بیای 

بوگو خانومت بیاد اینجا

نره خونه باباشینا

2801