یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رفتم تو اتاق و لباسم پوشیدم ساکمم جمع کردم برم ولی نامزدم نزاشت. مثلا من مهمونشون بودم و از شهرستان اومده بودم. اگه برمیگشتم خونمون و مامانم میدونست دیگه همه چی تموم شده بود. نامزدم نذاشت
متاهل و متعهد تا پای جان خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
وا خب منم معرفی کردن به برادر شوهرم مگه اشکال نداره دختر معرفی کردن تازه خوبیم که به فکرشونیم
این مریضه روانیه حتما...
منظورش این بود که دختر از شهر شما نمیخایم داسه داداشمون.. جلو من گفت قلم پاشد خورد میکنم رفت اونجا زن گرفت بسه بسه کن ضربه خوردیم اینم روش. ما شهرستانیم اونا روستای اطراف ما. فاصلمون 45 دقیقه اینجاهاس
متاهل و متعهد تا پای جان خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
چقد بی فرهنگ بوده ادم دیگه اینجوری خودش حرف نمیزنه کم کم ازشون فاصله میگیره
اره...
کارمدد بانک تشریف دارن و به قول خودشون تحصیل کرده و با فرهنگ