2777
2789

بین من و جاری بحث پیش اومد‌.طرف جاریمو گرفتن.رفتم خونشون بهم بی احترامی کردن جواب سلامم رو ندادن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشو از ذهنم انداختم بیرون..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بدترینش فقط جاریم ب طعنه بهم گفت همه اونایی ک بعد تو ازدواج کردن یکی دوتا بچه دارن توهیچی

دلم شکست ازحرفش

ب جز همین دیگ بقیه خانواده شوهرم خوبن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم و شماهم برای سلامتی نی نیم دعا کنین😘 بچه ها هرکی ازاستان کرمان یااطراف هست و مشکل ناباروری داره بهم بگه ادرس دکترم بهش بدم دکترطب سنتیه کارش عالیه
2803
2804

خواهر شوهر صبح تاسوعا جلو همه باهام دعوا کرد و گفت تو غلط کردی واسه داداش من ( ینی برادر شوهرم) دختر پیشنهاد دادی واسه ازدواج... به چه حقی اینکارو کردی.. 

ولی من هیچ کاری نکرده بودم بقران فقط به شوخی چند تا دختر به برادر شوهرم گفتم اونم با خنده و گفتم اینا به درد نمیخورخ 😒 برادر شوهرمم اونجا نشسته بود و هیچیی نگفت.. ازش متنفرم که حتی نگفت ابجی این بخدا شوخی وار گفته جدی نگفته... 

جلو همه اشکمو در اورد.. 

منم بهش گفتم به حق این ظهر تاسوعا خدا بزنه به کمرت که منو به گریه انداختی

نگید نفرین نکن و این.. درد دلم کرد با حرفش

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم

خیلی زیاده نمی‌دونم کدومش بدترینه ولی یه بار مادرش خیلی ناراحتم کرد معلولیت پدرم رو کوبید تو سرم بارها وضع مالیشون رو به رهن کشیدن و البته بدی های خیلی زیاد دیگه ولی خب بالاخره انداختمشون بیرون از زندگیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2805
2801