2777
2789

خب رسیدیم به قسمت دوم تجربیات من در بارداری؛

مثل اکثر خانوما دکتر منم توی هفته دوازدهم برام غربالگری اولم رو نوشت ، ایشون گفتن برم مرکز دنا که من بخاطر تعریفایی که از رستاک شنیده بودم رفتم رستاک، اولا که باید چند روز زودتر وقت بگیرید من تقریبا یک هفته زودتر وقت گرفتم، درضمن توی طرح ترافیک هم هست که نمیشه با ماشین شخصی خودتون برید، ساعت یک و نیم وقت داشتم و تقریبا توو همون تایم پذیرش شدم؛ تقریبا یک ربع بعد صدام کردن داخل اتاق ، کلا ۵ دقیقه طول کشید چون بچه پشتش بود بهم گفتن برو به پهلوی چپ بخواب تا دوباره صدات کنیم؛ دو تا چیز خیلی خوب که توو این مرکز هست اینه که اولا اتاق استراحت مادر دارن با تقریبا ۶ تا تخت که با خیال راحت میتونید اونجا استراحت کنید و دومیش اینکه وقتی دکتر در حال انجام سونو هست شما یه مانیتور روبروتون دارید که میتونید جوجه قشنگتونو با لذت تماشا کنید 🥰 بعد از بیست دقیقه منو دوباره صدا کردن و البته بازم بچه پشتش بود ، بازم رفتم اتاق استراحت؛ خلاصه تا سونوی من انجام بشه و خود آقای دکتر طهماسبی هم چک کنن و جواب منو بدن دستم شد ساعت ۶:۳۰ که بنظرم نقطه ضعف بزرگ این مرکز همینه که خیلیییییییی آدمو معطل میکنن، کل سونوگرافی اصلی تقریبا یک ربع یا یکمی کمتر طول کشید. نهایتا کار مفیدی که انجام میشه نیم ساعته البته ناگفته نماند که خیلی بادقت جنین رو بررسی میکنن که اینم بزرگترین نقطه قوته این مرکزه. در ضمن هزینه ش هم آزاد حساب میشه. راستی حتما یادتون باشه که باید کاملا سیر باشید و همراه خودتون حتما یه میان وعده و نوشیدنی شیرین ببرید.

برای آزمایش خون هم رفتم بیمارستان فرهیختگان که فک میکنم یه درصد کمی از هزینه ش رو بیمه تامین اجتماعی پرداخت کرد ( مطمئن نیستم ولی) نیازی به ناشتا بودن هم نیست.

منم غربالگری دادم دوشنبه پیش..سونوم خوب بود.. ولی آزمایشم نگرانم کرده سردرنمیارم ازش.. فردا نوبت دکتر دارم برام دعا کنید

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم غربالگری دارم باید برم جایی ک سونوگرافی انجام میدن؟

سلام عزیزم...نه همشون انجام نمیدن باید زنگ بزنی بپرسی گلم و نوبت هم بگیری‌... انشاالله که نی نیت سالم و سلامت باشه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
سلام عزیزم...نه همشون انجام نمیدن باید زنگ بزنی بپرسی گلم و نوبت هم بگیری‌... انشاالله که نی نیت سال ...

اها مرسی .خیلی ممنون همچنین❤

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
اها مرسی .خیلی ممنون همچنین❤

فدای تو.خواهش میکنم

منم غربالگری دادم دوشنبه پیش..سونوم خوب بود.. ولی آزمایشم نگرانم کرده سردرنمیارم ازش.. فردا نوبت دکت ...

ایشالا که خیره عزیزم، نگران نباش، به جایی که آزمایش دادی اعتماد داری؟؟؟

ایشالا که خیره عزیزم، نگران نباش، به جایی که آزمایش دادی اعتماد داری؟؟؟

آره بهترین آزمایشگاه شهرمونه..