2777
2789
عنوان

جاری

428 بازدید | 37 پست

سلام عزیزای دلم عروس دومی ام بزرگه طلاق گرفته الان یکی دیگشون میخواد عروسی کنه بیاد بعد اون هی نظرمو میپرسه شوهرم میگه تجربیاتت بهش نگو که اون سربلند بشه بزار خودشم تجربه کنه میگه زیاد بهش کمک نکن حالا چیکار کنم که اون با حرفای من بالا نره چونکه هی ازم میپرسه چطور رفتار کنم اینجا ،اونجا چیکار کنم منم باید یچیزی بش بگم ولی چجور بگم ک به نفعش نباشه 

شوهرتون ی پا مادرشوهره😑😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت چ آدمی بوده که گفته بزار خودشم تجربه کنه😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
وا گناه داره.‌یعنی چی متاستفم برا افکار شوهرت. بیچاره جاریت دلم براش سوخت دنبال راهنمایی از کیام هس ...

شما بگید چیکار کنم کمکم کنید شوهرم میگه کاری کن ک فردا نگن هی تو نظر دادی تو کاری کردی میگه ن خوب باس ن بد رسمی باس

شوهرم نمیگه بهش بد کن ولی میگه تو خودت سختی کشیدی بی ارزش شدی تو نامزدی و عروسی بزار اونم‌خودش بره ب ...

مسابقس مگه ک خودش بالا بره!! 

اگه بی ارزش شدی ک شوهرت مقصره دیگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊