2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرلاک نخر.

من همش خودم درست میکردم .مثلا سنجدو پودر کن ،گردو پودر کن پسته پودر کن یا بادوم درختی پودر کن 

برا یک هفته داشته باش بعد اینارو با شیر یا اب یا جو دو سر و یک عدد خرما قاطی کن به بچت‌.جاییم ک میخاهی بری بریز تو جا غذاییش رسیدی اب جوش کمی قاطی کن بده بهش

من اصلا سرلاک رو پیشنهاد نمی کنم ،چون معلوم نیست داخلش چیه و یبوست میاره ،ب جاش لعب برنج و فرنی درست ...

دکتر گفت بده ولی یادم رفت مارک و نوعش رو بپرسم گفتم تجربه ی مادرها بهتره

سرلاک نخر. من همش خودم درست میکردم .مثلا سنجدو پودر کن ،گردو پودر کن پسته پودر کن یا بادوم درختی پو ...

این کار رو من هم میکردم وقتی خونه کسی یا جایی میری دیگه دغدغه سیر کردن بچه‌ها رو نداری 

دکتر گفت بده ولی یادم رفت مارک و نوعش رو بپرسم گفتم تجربه ی مادرها بهتره

دکترا  میگن ،ولی نده گلم معلوم نیست چ موادی داخلشه ،براش بیسکویت مادر بگیر با ابجوش له کن مثل سرلاک میشه بده بخوره ،یکم بزرگترم شد خرما رو پوست بکن با موز له کن خوشمزه میشه بده بهش

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍