2777
2789
عنوان

درمان تیروئید کم کار تا اخر عمر قرص نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 9875 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تیرویید غده ای هست که همه دارن و به صورت نرمال باید هورمون تولید کنه حالا کم کار یا پر کار بشه واسه ...

اخه من خودم تیروییدم کم کاره فقط تو حاملگیم قرص میخوردم

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
اخه من خودم تیروییدم کم کاره فقط تو حاملگیم قرص میخوردم

مثل خواهر من اونم فقط به خاطر بچه قرص خورد

اشتباهه

کم کاری باعث ریزش مو،افسردگی،چاقی،تنبلی،سردی یا گرمی،عرق کردنای زیاد،اختلال تو قاعدگی میشه

بخوری بهتره

شرمنده من به عنوان کسی که کم کاری تیرویید دارم باورم نمیشه الانم بیست ساله قرص میخورم

اشکالی نداره باورتونم نمیشه ضرر که نداره امتحانش ده هزار تونته قیمتش فقط امتحان کنید قرصاتونم حذف نکنید 

اشکالی نداره باورتونم نمیشه ضرر که نداره امتحانش ده هزار تونته قیمتش فقط امتحان کنید قرصاتونم حذف نک ...

وقتی قرص حذف نشه و دارو هم تزریق بشه

ازمایش جوابش نرمال درمیاد اونم به خاطر خوردن قرص هست

یه نفر باید ریسک کنه تو اون مدت قرص نخورع تا با دارو ببینه جواب چی میشه

خب دیگه یدونه ناشتا هر روز بخور انگار خودت داری جبران اون کم کاری رو میکنی من الان خیلی بهتر شدم و ...

اسم قرصش چیه بگیرم بخورم.من تنبلیم داره عذابم میده البته بخاطر بچم خسته وبیخوابم هستم تمام انرژیپو میگیره.

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
اسم قرصش چیه بگیرم بخورم.من تنبلیم داره عذابم میده البته بخاطر بچم خسته وبیخوابم هستم تمام انرژیپو م ...

لووتیروکسین

اصلا بری دارو خانه بگی کم کاری تیرویید دارم میدن بهت

یه جعبه بگیر راحت برا سه ماه داری

خب دیگه یدونه ناشتا هر روز بخور انگار خودت داری جبران اون کم کاری رو میکنی من الان خیلی بهتر شدم و ...

دقیقا منم خودم متوجه میشدم پس این کار ضرر که نداره هیچ خودتونم متوجه میشید خوب شدید