2777
2789
عنوان

لکه بینی میان دو پریود

105 بازدید | 11 پست

سلام خانومامن میان دو پریودم لکه دیدم چند تا ترشح صورتی و مایل به قرمز بود یعنی هردو سه ساعت یکبار یه لک بینی خونی ولی حالت  چسبندگی داشت و دو روز طول کشید  وسط این پریودمم دوباره یه دونه لک بینی دیدم و قطع شد متفورمین استفاده میکنم نمیدونم آیا بخاطر اونه اقدامم هستم هفت ماه 

منکه از بس تست گرفتم و دیدم منفیه دیگه امیدی ندارم یه روز مثبت میشه 😞

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه از بس تست گرفتم و دیدم منفیه دیگه امیدی ندارم یه روز مثبت میشه 😞

عزیزم بمدت سه ماه جوشونده گیاهی زنجبیل آویشن و پونه بخور و عنبر نسا دود بده حرف نداره یکی از دوستامون بعداز ده سال با اینا باردار شدن بخدا تخمدان رو فعال میکنه و رحم رو گرم

عزیزم بمدت سه ماه جوشونده گیاهی زنجبیل آویشن و پونه بخور و عنبر نسا دود بده حرف نداره یکی از دوستامو ...

درخواست میدم قبول کن کارت دارم 

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "