سلام خانوما من و خواهرم بارداریم من ۳۳ هفته و خواهرم ۳۶ هفته ۳ روزشه فردا تولد خوده خواهرم هستش و حالا خواهرم میخاد ب دروغ فردا بره بیمارستان بگه کیسه این پاره شده تا زایمانش کنن و تاریخ تولد خودش و دخترش تو یه روز باشه. من هر چی بهش میگم ممکنه بفهمن ابروت بره میگه نه چون سزارین دوممه معاینه نمیکنن سزارین ها رو.بهش میگم ریه جنین شاید کامل نشده باشه میگه شده ۳۶ هفته امه ها.چیکار کنم خانوما؟؟؟؟نگرانم اتفاقی واسه خودش و بچش بیفته .
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا عقلش بده ۳۶ هفته نارسه بچه یکی از نزدیکانم ۳۶ دنیا اومد و چون نارس بود با یه سرماخوردگی فوت شد همینو بگو بهش در ضمن ۳۶ هفته ریه هنوز کامل نیست به این راحتی هم قبول نمیکنن اول سونو میکنن ببینن نشتی داره یا نه اب دور جنینو چک میکنن
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
تو هم اعصابتدرو به هم نریز شاید واقعا تاریخ زایمانشه سربه سرت میزاره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
منم هر چی میگم گوش نمیده اگه فردا بره بیمارستان دکترا میفهمن کیسه ابش نیست؟همون بیمارستان پرونده هم داره برای سز براش دو هفته دیگه تاریخ زدن ک بیاد .اگه میفهمن ک از کیسه ابش نیست ک و سزارینش نمیکنن ک من خودمو نکشم الکی بزار بره خودش ضایع میشه
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤