2777
2789
عنوان

لوازم سیسمونی

216 بازدید | 13 پست

سلام به مامانای باتجربه من میخوام سیسمونی بگیرم نمیدونم دقیق چه وسایلایی روبگیرم البته میخوام چیزایی روخریدکنم که برام استفاده داشته باشه چیزای اضافی وبدون استفاده نمیخوام اولین بارم هست که بچه دارمیشم تجربه ندارم لطفاکمکم کنید وچیزایی که واقعآبه دردم میخوره روبرام بگیدکه بگیرم ممنون ازهمگی🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کالسکه و کریر نگرفتم چون استفاده نمیکنم فقط روروک 

ساک 

حوله تک

سرویس خواب که قنداق فرنگی هم داره

لباس از هرسری 3دست

جوراب

کلاه 

قاشق

ناخن گیر

شیشه

پستونک

لوازم بهداشتی

لباس گرم برای الان سرهمی گرفتم

پارچه چند متر واسه کهنه

خشک کن گرفتم

کمد لباس ازاین تخت نوزادی که میشه ب عنوان گهواره هم استفاده کرد رو روئک کالسکه کیف لباس نوزاد آغوشی پتو سرویس خواب سبد لباس شامپو ولوازمی که واسه حمام کردن نیازه مثل حوله وصابون جوراب دستکش واسه وقتیکه بدنیامیاد خودشو ناخن نکشه شیردوش حتمابگیر شیشه شیر فعلا همینا لازمشه تابعدا که بدنیااومد لباسایی که لازم داره روبخر

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

دویتاشیشه شیر

پستونک

عصاره گیر

گوش پاک کن

شامپو بدن وسر

لیف

پتو بالشت

تشک

پتو فرنگی

کیسه خواب اگه زمستون دنیامیاد

گهواره

جوراب مخصوصااگه زمستون دنیامیاد

دستمال مرطوب 

پنبه

لباس سایز صفر یک دست

دودودست

یک دودست

لباس گرم

کریر جزواجبات هست برای من کارایی داشت

ناخن گیر

قاسق وبشقاب وتینا دارن ستش بخر باست قابلمه

کلاه بخر

فقط کریر نخر چون اصلا بدرد نمیخوره ولازم نمیشه کلا چون سنگینه واصلا واسه جابه جایی خوب نیست اگه خواستی احیانا بخری ازاین ساک های حمل نوزاد که پارچه ای هست بخر اونا بهتره چون سبکه وگرنه بنظرمنکه بچه تو بغل باشه خیلی بهتره واسه راحتیشم میتونی بزاریش داخل آغوشی وبغلش کنی

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

لباس ۱۹ تیکه نگیر.فقط بیمارستانی دو دست بگیر

سایز ۱ و ۲ چند دست(بلوز و شلوار)

لباس بیرونی یدونه سرهمی سایز صفر بگیر ک سه روزگی میبری غربالگری.بدون جوراب بگیر ک واسه خون گرفتن از کف پاش راحت باشی

جوراب کلاه پاپوش اینا رو زیاد نگیر.

فین گیر حتما بگیر

خشک کن پتو دورپیچ تشک تعویض

وسایل حموم ی وان خوب بگیر با کلاه حموم با ابر حمام.ازین اسباب بازبای داخل حمام یدونه بگیر

شیشه شیر پستونک 

کالسکه روروئک کریر من نگرفتم.بجاش ننو گرفتم.ازین برقیا ک ویبره هم داره.ولی صندلی ماشین گرفتم.چون همه جا با ماشین میریم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم دقیقا مث شما فقط چیزای واجب گرفتم ک استفاده کنم.بااینکه هم جاشو داشتم‌هم‌پولشو ولی کلا به وسایل اضافی حساسم.نگرفتم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

راستی رکابی زیر دگمه از هرسایز دوتا حتما بگیر.واسه زیر لباسش.