2777
2789
عنوان

شما بودید چه جوابی می دادید به این زنداداش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53519 بازدید | 647 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماداری میگی قبل کرونا چندبارگفته الان یادت اومده جوابش بدی؟؟؟

آره امشب یادم اومد..امروز خواهرم گفت تو واتس آپ برام صدای بچه کوچیک ه رو گذاشته که با صدای نامفهوم میگه من فامیلیم رو دوست ندارم برای من فرستاده..  

آره امشب یادم اومد..امروز خواهرم گفت تو واتس آپ برام صدای بچه کوچیک ه رو گذاشته که با صدای نامفهوم م ...

چقدر مظلومین شما عروستون پرو سده.من بودم با خواهرام دست به یکی،میکردیم حالشو میگرفتیم دیگه درساه تباید خواهرسوهر بازی دراورد ولی،وقتی،پرو بازی،درمیاره جوابشو بدینبگو از،اول ازدواج میدونستی،فامیل بچه هات چی،میشه به ماجه دوست نداری برو عوض کن مگه ما مقصریم خودت و خانوادت خیلی،بی،ایرادن/؟؟؟؟؟بزارید بشینه سرجاش..من موافقم دعوا نییتم ولی،پرورو باید بسونی سرجاش تا ساکت شه

2803
چقدر مظلومین شما عروستون پرو سده.من بودم با خواهرام دست به یکی،میکردیم حالشو میگرفتیم دیگه درساه تبا ...

به خواهرم گفتم بهش چی گفتی؟

خواهرم گفت : براش فرستادم قربون زبون قشنگت بشم رادین عمه..اصلا به روی خودم نیاوردم ..تو هم به روی خودت نیار .شر درست نشه...

[QUOTE=167361522]به خواهرم گفتم بهش چی گفتی؟ خواهرم گفت : براش فرستادم قربون زبون قشنگت بشم رادین عمه..اصلا به روی خ ...[/QUOTEخانواده شما بدعکسه خواخرشوهر،از،عروس میترسه😂😂اگه یک بار باهاش،بد برخورد کنین به خودش اجازه نمیده..فکر کرده شما لالین هیچی نمیگه

2804

وای خدا یا منو همین الان گاو کن اینا دیگه کین یعنی چی بچه چه دقتی رو فامیلیس داره خدایا یامنو بکش یادواره منو بکش چرا با کنه بی اعصاب این کارو میکنید من جات بودم میگفتی بچه ها مشکل ندارن مادر بچها مشکل داره

2805

حرف خاصی نمیزنه ها . خب توی سلیقه ی اونا نیست . حتما ک همه نباید این فامیلی رو دوست داشته باشن

من بودم میگفتم خب چ اشکال داره ببر عوض کن براشون . اینجور حتی اگه ب منظوری گفته میبینه براتون مهم نیست پنچر میشه

ی صلوات مهمونم کن ....
آره امشب یادم اومد..امروز خواهرم گفت تو واتس آپ برام صدای بچه کوچیک ه رو گذاشته که با صدای نامفهوم م ...

اینو خوندم اعصابم خورد شد . بش بگو خب عزیزم اگه بجای اینکه درباره فامیلی بچه ها باشون حرف بزنی و این چیزارو تو ذهنشون کنی ،بشینی چهارتا شعر ،داستان ،تست هوش با بچه هات حل کنی بچه تو دنیای بچگی خودش میمونه و حرفای ی خانم بزرگ رو از دهن ی بچه ۳ ساله نمیشنویم 

ی صلوات مهمونم کن ....
2801