2777
2789
عنوان

کیا چربی تو صورتشون تزریق کردن

485 بازدید | 57 پست

اونایی که ترریق کردن یا prpمیشه بیان تجربه هاشونو بگن واگه میدونین کدوم بهتره وعوارضش کمتره بگید.

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
منم میخام بکنم ولی اطلاعاتی ندارم ماندگاریش چقدره ؟هزبنه اش چند میشه کلا ضرر نداره واسه پوست

ماندگاری چربی بیشتره.

ولی یک سالی هی باید بری تمدید کنی تا بمونه برات.

هزینه هم بستگی ب میزان تزریق و دکتر داره.

حد وسط 6؛7 تومن کل صورت

وای من سه دوره سوپرفت فیس خوردم یعنی صورتم شد عین هلو ٬دو کیلو لپ آوردم روزی ده نفرعاشقم میشدن...خخخخ

فقط عیبش اینه که یه کم جوش میزنی واشتهاتم زیاد میشه البته اشتها رو‌میشه کنترل کردالان بست روزه که نمیخورم هنوز صورتم پره...

کاربرسابق
2805
ازم خون گرفت گذاشته دستگاه بیس دیقه پلاسماش رو جدا کرد بعدم تزریق اصلا هیچ عوارضی نداره من برا تیرگی ...

فقط برا تیرگی زدی؟ من برا چروک دور چشم میخام یعنی فایده نداره

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن
وای من سه دوره سوپرفت فیس خوردم یعنی صورتم شد عین هلو ٬دو کیلو لپ آوردم روزی ده نفرعاشقم میشدن...خخخ ...

چند ماهه کردی چطوری اشتهات زیاده فقط به صورتت تاثیر گذاشته چاقی

بهترین نیستم اما خودمم😍
2801