2777
2789
عنوان

پرش ج ی ش پسرم و تنگی مجرا

1267 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی بوده با عرض معذرت ... وقتی پسرش جیش کنه جیشش حالت ابشار همون پرش داشته باشه مشکلیع دکتر برده چی گفته؟؟

پسرم وقتی کنار سنگ توالت میشینه برا جیش نیم متر یا بیشتر جیشش حالت ابشار میاد بالا و روی دیوار پایین میاد دیگه به دیوار میخوره وگرنه دیوار نبود می‌رفت خونه همسایه

بچه بود گفتن تنگی مجرا داره با ختنه رفع کردیم ولی دکتر گفت خوب ختنه نشده ولی مشکلی نیست البته هنوز نمیدونستم اینجور جیش می‌کنه حدود  دو سالشه 

یکم کج جیش می‌کنه فک سوراخ آلتش جاش بده 

ممنون میشم راهنمایی کنید

.......خدایا شکرت ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
چی شد دکتر چی گفت عمل کرد میشه راهنمایی کنید

من چی بگم

عید باید بریم عمل😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2805
ما چه نظری میتونیم بدیم، حتما ارولوژیست باید ببینه ،البته بچه ها یکم شیطونی دارن شاید عمدیه

حرف شما درست ..ولی گفتم ببینم کسی پسرش اینجور بوده طبیعیه یا نه بخاطر کرونا نرم یه شهر دیگه دکتر 

.......خدایا شکرت ....
از چند نفر از دوستام پرسیدم گفتن بچشون اینجور جیش نمیکنه ترسیدم

من دیدم بابا. سه تا داداش دارم. میباست بهش بگیم دستتو بذار رو چیزت سرشو بگیر سمت چاه :)) و الا به قول شما گند میزد به همه جا

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
2801