2777
2789
عنوان

💚ختم صلوات برای حاجت دل دوستمون لطفا شرکت کنید خیر ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 64 پست
میشه دوباره بگید من یادم رفت امشب انجام بدم🙏

عهههه من تو تاپیکاتون پیام داده بودم!!!!!!!!!

الان همسر شما ابن السبیل حساب میشن یعنی در راه مانده و گرفتار در راه 

حضرت خضر نبی ع حی و زنده هستن و وظیفه شون رسیدگی ب اشخاص ابن السبیل و درراه مانده است پس نیت کنید و براشون صلوات هدیه کنید انشاءالله که نظر خاصی و عنایتی داشته باشن 

مادرم دوستت دارم ....وقتی کوتاه میام ، فکرمیکنی که راهی ندارم؟ ......... نه من فقط آستانه صبرم رو بردم بالا و سکوت میکنم تا شاید به خودت بیای....یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ....! _دخترم تنها دلیل نفس کشیدنم ،دخترم پاره تنم _دردام زیادن به هرکه گفتم ........       مواظب باشید از کسی دلزده نشین ،دلزدگی عذاب آور ...دیگه سعی میکنم اعتماد نکنم!    یه نصیحت به مردت شک نکن اگرشک داری بروز نده شکتو ...چون 2 حالت داره یا شکت به یقین تبدیل میشه و زندگیت ...یا اینکه میفهمه در صورت نبودن چیزی بهش شک کردی و اون ازت دلسرد میشه ...گزینه دوم از همش بدتره .......! همه چی من رو اصول فکر نکنید با یه آدم بیکار علاف طرف هستید با برنامه ریزی میشه همه کاری کرد، شبانه روزت به 4 قسمت تقسیم کن ...کار،استراحت و عبادت، تفریح ومعاشرت با دیگران ...نوکر شیعیان و محبان اهلبیت ام              دیگه من اون آدم سابق نمیشم بخدا قسم شکستم .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عهههه من تو تاپیکاتون پیام داده بودم!!!!!!!!! الان همسر شما ابن السبیل حساب میشن یعنی در راه مان ...

ببخشید ندیده بودم 🙏

چشم همین الان انجام میدم

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
2803
میشه به منم بگین چیه

خواهر پست بالایی هست همون درمورد حضرت خضر نبی

مادرم دوستت دارم ....وقتی کوتاه میام ، فکرمیکنی که راهی ندارم؟ ......... نه من فقط آستانه صبرم رو بردم بالا و سکوت میکنم تا شاید به خودت بیای....یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ....! _دخترم تنها دلیل نفس کشیدنم ،دخترم پاره تنم _دردام زیادن به هرکه گفتم ........       مواظب باشید از کسی دلزده نشین ،دلزدگی عذاب آور ...دیگه سعی میکنم اعتماد نکنم!    یه نصیحت به مردت شک نکن اگرشک داری بروز نده شکتو ...چون 2 حالت داره یا شکت به یقین تبدیل میشه و زندگیت ...یا اینکه میفهمه در صورت نبودن چیزی بهش شک کردی و اون ازت دلسرد میشه ...گزینه دوم از همش بدتره .......! همه چی من رو اصول فکر نکنید با یه آدم بیکار علاف طرف هستید با برنامه ریزی میشه همه کاری کرد، شبانه روزت به 4 قسمت تقسیم کن ...کار،استراحت و عبادت، تفریح ومعاشرت با دیگران ...نوکر شیعیان و محبان اهلبیت ام              دیگه من اون آدم سابق نمیشم بخدا قسم شکستم .....
🧡🧡🧡 @flfli        @fftt           ...

۱۰۰تا

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
2804
@دخترافغانستانی     @حاجخانوممممممممممم     @خانم_اقاییمم     ...

سلام عزیزم ممنونم که منا تو این جمع خوب و نورانی دعوت کردی بنده هم به نیت حاجت روایی شما ودوستان صلوات میفرستم انشالله حاجت روایی همه به حق فاطمه زهرا 💕💕💕💕

❤❤❤❤
2805
برای برداشته شدن موانع ازدواج چیزی میدونین بگین؟

الان قصد دارید خواستگار براتون پیدا شه یا اینکه کسی هست ولی مشکلات نمیزاره بیاد جلو؟

خیلی مهم بگین در چ شرایطی هست بتونم میگم

2801