2777
2789
عنوان

نی نی های آذر 91 بیاین داخل تا چیزهای رو که بچه هامون یاد گرفتن بهم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7536 بازدید | 182 پست
تب، اسهال و استفراغ علایم دندان در آوردن نیست
متخصص کودکان گفت: تب، استفراغ و اسهال اگر چه ممکن است در هنگام در آوردن دندان در کودکان وجود داشته باشد، اما علامت آن محسوب نمی‌شود.
خدایا تمام آرزو هامفقط برای لبخندش.نظرت چیه؟قبوله؟؟؟ اره؟؟؟ممنونم خدا جونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جوانه زدن دندان‌های اولیه یعنی خروج آنها از لثه ممکن است همراه با ناراحتی باشد و سبب گریه، بی قراری، غذا نخوردن و نخوابیدن کودک در هنگام شب شود.
معمولا نخستین دندان کودک در حدود شش ماهگی و بقیه دندان‌های شیری او تا 3سالگی در می‌آیند این روند تا اواسط سال‌های نوجوانی که دندان‌های ثانویه(دایمی) جایگزین دندان‌های اولیه(شیری) می‌شوند، ادامه می‌یابد.
در این زمینه نیز متخصص کودکان که سابقه فعالیت نیز در این عرصه دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از کودکان به سرعت و بدون درد دندان در می‌آورند، تصریح کرد: بسیاری از کودکان به سرعت دندان در می‌آورند که هیچ یک از علایم دندان در آوردن را ندارند که این امر وابسته به ارث است، اما باید توجه داشت که طی تحقیقات به عمل آمده دندان‌های این کودکانی که به سرعت دندان در می‌آورند و هیچ‌گونه ناراحتی ندارند زودتر از نوزادانی که دچار علایم دندان در آوردن می‌شوند خراب می‌شود زیرا اغلب جنس دندان‌های این کودکان گچی است.
: کودکانی که موقع دندان در آوردن آبریزش از دهان دارند باید صورت کودک خود را خشک نگه دارند زیرا آبریزش از دهان سبب ایجاد بثورات در پوست می‌شود و در این مواقع باید مایعات زیادی به کودک داده شود.
: علایم در آوردن دندان عبارت است از آبریزش از دهان، گریه کردن، قرمز شدن گونه‌ها، قرمزی و تورم لثه در ناحیه خروج دندان و بی میلی به غذا از عوامل مهم در آوردن دندان است.
: تب، اسهال و استفراغ اگر چه ممکن است در هنگام در آوردن دندان در کودکان وجود داشته باشد، اما علامت آن محسوب نمی‌شود و باید در صورت بروز این علایم کودک به وسیله پزشک معاینه شود زیرا ممکن است عفونت گوارشی ایجاد شده باشد.
چگونه می توان به تسکین درد و ناراحتی ناشی از در آمدن دندان کودک کمک کرد: با دادن یک شی غیر نوک تیز سخت و سرد مانند حلقه‌های دندان گیر لاستیکی مخصوص به کودک تا با جویدن آن خارش و تحریک لثه را کاهش دهد، اما این شی نباید در فریزر گذاشته شود و برای این کار می‌توان از قطعات کرفس یا ختمی نیز استفاده کرد.
معصومه جان دخمل من هم ده ماهشه اما اصلا دندون نداره.عزیزم تو که نی نیت دندون داره از علایمی که خودت تجربه کیدی بنویس.چون بحث امروز همینه.
عزیزم آبریزش شدیدددددددد از دهنش متورم شدن لثه هاش
تب خفیف و کمی اسهال برا دندونای بالاییش
راستی تسنم من رو هم به لیستت اضافه کن مشخصات دادم که
خدایا کمکم کن پسرم رو یه انسان واقعی تربیت کنم
دندان در آوردن طبیعی چگونه است؟
زمان دندان در آوردن خیلی متغیر است و در بچه های مختلف فرق می کند اما معمولا در حدود 6 ماهگی شروع می شود. معمولا اولین چیزی که رشد می کند دو برامدگی کوچک دندانی در لثه پایین است و بعد دو دندان بالایی رشد می کنند.