2777
2789
عنوان

پتو دورپبچ نوزاد

654 بازدید | 9 پست

بچه م آخر اسفنده به امید خدا

می‌خوام یه پتو دورپبچ نازک بگیرم یه کلفت تر

راهنمایی می کنید چه جنسی بگیرم؟ چون استراحتم مجبورم نتی بخرم

پتوی نازک فوتر بهتره یا مخمل نازک؟ فوتر انگار سبک تر هست ولی دون دون نمیشه پرز بده؟

برای پتو کلفت از این پرزبلندا خوبه یا از این مخمل های داخل خزدار

شایدم کلا چیزای دیگه خوبه، اینا چیزایی بود که من تو سایت ها دیدم دیگه:)

فوتر بيمارستانش پيجيدع بود توش دون دون شد بعدا ولي براي دم دست خوب بود.

مخمل دوماه برات استفادع داره بعدش گرم ميشه

براي دور پيچ فقط ميخواي يا كلا پتوش باشه؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
فوتر بيمارستانش پيجيدع بود توش دون دون شد بعدا ولي براي دم دست خوب بود. مخمل دوماه برات استفادع دار ...

نه فقط دورپیچ

مخمل خزدار هم نباشه گرمه؟ به درد وقتی هوا گرم بشه نمیخوره بپیچمش بیرون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فقط دورپیچ مخمل خزدار هم نباشه گرمه؟ به درد وقتی هوا گرم بشه نمیخوره بپیچمش بیرون؟

نه بچه لباسم تنشه عرق ميكنه گلم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
نه بچه لباسم تنشه عرق ميكنه گلم

ممنون عزیزم

پس همون فوتر برمیدارم

ولی اولش میترسم سرد باشه یه چیز ضخیم هم می‌خوام بگیرم. ببین به نظرت کدوم اینا ممکنه گرم تر باشه برای زمستون خوب باشه

اولي گرمتره چون دولايه است.

من بجه اولم پائيزي بود توي پتو فوتر بعدش قنداق فرنگي ميزاشتم دكتر دعوام ميكرد كه گرمش ميكني.يكمم كه سفت شد ازين كاپشن سرهميا خريدم خيلي خوب و راحت را دست بود

بین این دوتا به نظرت کدوم گرم تر و بهتره https://babymama.ir/product/پتو-کلاه-دار-deniz-مدل-baby-l ...

از این سایتا تاحالا خرید کردین مطمئنه؟؟

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
از این سایتا تاحالا خرید کردین مطمئنه؟؟

نه هنوز خرید نکردم‌ عزیزم ولی می‌خوام خرید کنم

آقابزرگ که تازه سایت زدن به خاطر کرونا ولی خب جای معتبر و معروفی هست تو تهران

بیبی ماما هم مغازه دارن و تو نی نی سایت چندین مورد دیدم از سایتش خرید کردن و راضی بودن

هردو هم نماد اعتماد الکترونیکی دارن