2777
2789
عنوان

خانومای وارد ب سیسمونی لطفاااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 48 پست
مرسی مهربون بخوبیت😍 چقدر خوشحالم ک بالاخره جفتمون بعد سقط سختی ک داشیم این روزارو داریم میبینیم

😍

یه سوال همو می شناسیم 😁 من خیلی وقته سایت نیومدم 😅 شرمنده نصف کاربرا رو فراموش کردم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وااای اره میگما ی چیزی جا مونده بود چه چیزای کاربردی ای یادم انداختی دوستم😁❤

😂😂😂 

اینجا یسری چیزای مهم نوشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4426734/سیسمونی-عکس-و-نکاتی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍 یه سوال همو می شناسیم 😁 من خیلی وقته سایت نیومدم 😅 شرمنده نصف کاربرا رو فراموش کردم 

اره میشناسیم 😂😂یادت نیس سقطمون تو ی زمان بود 

بعد رفتی سر گل دخترتم گفته بود ک افتاده و ی لخته اس فقط دورازجونش 

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
😂😂😂  اینجا یسری چیزای مهم نوشتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/4426734/سیسمونی ...

دمت گرم عزیزم😍😍😍

دمت گرم عزیزم😍😍😍

خواستم عکس از لیستم بدم نشد 🥺

لوازم بهداشتیاش یادت نره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اره میشناسیم 😂😂یادت نیس سقطمون تو ی زمان بود  بعد رفتی سر گل دخترتم گفته بود ک افتاده و ی لخ ...

😅😅😅😅 یادم نبود ببخشید 

ان شالله ک فسقل و صحیح و سالم بغل بگیرش 😍 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خواستم عکس از لیستم بدم نشد 🥺 لوازم بهداشتیاش یادت نره

تا همینجاشم کلی کمکم کردی مهربونم😍😍😍

😅😅😅😅 یادم نبود ببخشید  ان شالله ک فسقل و صحیح و سالم بغل بگیرش 😍

عزیزمی😍❤

قربونت گلممم همچنین خودت گل دخترتو🤩🤩اسمشو چی میزاری عزیز دلمونو؟

عزیزمی😍❤ قربونت گلممم همچنین خودت گل دخترتو🤩🤩اسمشو چی میزاری عزیز دلمونو؟

فدات عزیزم 😍 

پانیذ میخوایم بذاریم اگه خدا بخواد 

البته کالسکه کریر ساک روروئک و اسباب بازی و حوله نوزادی ام ام گرفتم  خدا لعنتشون کنه همینا شده ...

الان که کرونا اومده اصلا کالسکه بدرد نمیخوره.بجای کریر صندلی ماشین میگرفتی چون کریر زود کوچیک میشه

الان که کرونا اومده اصلا کالسکه بدرد نمیخوره.بجای کریر صندلی ماشین میگرفتی چون کریر زود کوچیک میشه

کریرش صندلی ماشینم میشه همونی ک خریدم

کالسکه ام چون من ماشین ندارم لازمم میشه اگ ماشین نداشتم همون صندلی ماشینو میگرفتم براش فقط

لباس سایز صفر و یک خیلی بدرد میخوره.پسر منم سه ماهشه سایز صفر و یک خیلی بدردم خورده.

خب پس خوب شد ی ۱۹ تیکه سایز صفر گرفتم براش😁

خدا پسرتو نگه داره عزیزم