2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست
اشتباه کردم اشتبااااااههه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولی نمیدونم چطوری خدمو بکشم بیرون از این رابطه

نه بابا کات کن بعد یه مدت فراموشش می کنی یکم سخته ولی شدنیه

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
میخام بیام بیرون از این رابطه ولی نمیدونم چطوری به اون طرف مقابلم بگم 

والا در این زمینه تجربه ای ندارم

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغنو چیکار کردی.....به شوهرت گفتی

اشتباه گرفتی 😁😀

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه بابا کات کن بعد یه مدت فراموشش می کنی یکم سخته ولی شدنیه

راسش من یکمم از عکسایی که دستش دارم میترسم 

اگح نشون کسی بده یا برا کسی بفرسته

من آبروم میره بدبخت میشم

من باشم میگم زوده😉

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
راسش من یکمم از عکسایی که دستش دارم میترسم  اگح نشون کسی بده یا برا کسی بفرسته من آبروم میره ...

اگه می تونی برو پیشش عکساتو از تو گالری بایه ترفندی پاک کن

اگه می تونی برو پیشش عکساتو از تو گالری بایه ترفندی پاک کن

مشکل همینه که نمیتونم برم پیشش😐😐 ولی فک نمیکنم آدمی باشه که بخاد همچین کاری کنه 

ولی بازم میترسم😑😑

مشکل همینه که نمیتونم برم پیشش😐😐 ولی فک نمیکنم آدمی باشه که بخاد همچین کاری کنه  ولی بازم می ...

دیگه راهی به ذهنم نمیرسه

فقط برات دعا می کنم خلاص شی

اشتباه کردممم میدوننمممم😐😔😑

ببین عزیزم من خودم یه زمانی جا تو بودم اینا همه اش به خاطر هورمون و بلوغه جدی نگیر و وابسته نشو

به جاش رو درس و کاری که در اینده میخوای انجام بدی تمرکز کن

2810