2777
2789
ببین نوک سوزن رو بزن اونجایی که میخوای سوراخ کنی و بچرخون  فشار ندیا  بعد در بیار و با ت ...

تشکر  ابجی  خوبه  تجربه  داری  من انجام میدم  اگه  دلت  خواست بیا وات  ببین  عکسش  میدارم البته  فردا   نه  الان ۰۹۰۳۲۱۷۲۸۳۹  شماره  واستاپ  من خواهر جان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم میدونم درمانگاه خوبه   الان  ولی  درکل   میخواستم   بدونم  قبلا ...

درمانگاه اصلا خوب نیست گوشاتونو بادستگاه سوراخ میکنه خیلی خیلی درد داره و خیلی هم دیر خوب میشه 

تجربه دارم ک میگم

بهش بگو سوراخ کردن گوش بد نیست هرکار میکنه بدی نکنه و سعی کنه بهترینِ خودش باشه، انسان باشه بنظرم ...

باشه  فردا  صبح  خودم برایش  سوراح میکنم   الان توصیح   داد ابجی یاد  گرفتم  فکر کنم از عهده اش  بربیام   ازهمه   تشکر  می کنم 

واقعا  میتونی  عکسش  بدی   فقط از  گوشت   مننونم  

سایت نذاشت آپلود کنم 

https://uupload.ir/files/jjr0_img_20201129_055649_963.jpg

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

😹خداییش این چرت و پرتارو از کجا میارین زهر داره اون یه تیکه فلزه

درست حرف بزن..شعورشم نداری حرف نزن...سوزنو فرو کن تو انگشتت..ببین میتونی؟دردش با ته سوزن یکیه؟چرت و پرت حرفهای بدون فکر شماست

درست حرف بزن..شعورشم نداری حرف نزن...سوزنو فرو کن تو انگشتت..ببین میتونی؟دردش با ته سوزن یکیه؟چرت و ...

بدون فکر خودت مریض الکی و بی جهت به من پریدی بیشعورری تو ذاتت هست