2777
2789
پتو دورپیچ گرفتم قنداق نگرفتم کریر هم‌میگیرم کافیه یا قنداقم میخواد؟ 

ولله من پسرمو هرجا میخواستم ببرم میذاشتم توی قنداق فرنگی. دیگه خیالم راحت بود که سرما بهش نمیخوره. پسرم مهر دنیا اومد. خیلی خوب بود. بستگی به خودت داره گلم. 

منم اول فروردین بدنیا میاد نمیدونم لباس گرم میخاد یا نه جاییم که نمیرم

ای جان‌.‌ خب روز اول ک از بیمارستان‌میاد باید گرم‌پوشبد دبگه روز سوم هم‌ باید برد واسه واکسن

امید زندگیم دوقلوهام😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی برا نی نی ۲ کیلویی هم زود کوچیک میشه؟؟ واقعا موندم‌بین سایز یک و صفر . مال من دوقلوعه مال دوستم ...

نمیدونم عزیزم 

ولی به نظرم یک بگیر

شمادو قلو هم که داری ،یک بگیری از نظر هزینه هم به صرفه تره برات تو این شرایط ،حداقل بیشتر تنش میشه

وای خدااااا مبارک باشه اسماشونم خیلی قشنگه الان از ته دلم آرزو کردم باردار بشم دوقلو دختر سال دیگه پ ...

ای جونم چقد با ذوقی شما 😍ان شااللع خدا بهت بده هرچی که دوس داری 😍

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من تهرانم . مخمل پوشتو اذیت نمیکنه؟ دیگه چی مناسبه برا اوایل فروردین؟

مخمل جنس خوب بگیر ...راحته اذیت نمیکنه . سعی کردم عکس بفرستم نشد .جنسای دیگه یا خیلی گرمن یا نازکن . مخمل بگیر واسه اونموقع