2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها کسی هست اقدام کرده باشه ولی هنوز ندونه جواب داده یا نه؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
حالا میبینید بی بی مثبت شدم میام یا نه مثل همه میرم ک میرم😜😜😜

بقیه که هستن کسی نرفته نمونه ی بارزش ساناز جان زایمان کرده حالشم بده هنوزم به اینجا پایبنده...منم میمونم تا آخر...شماهم میمونی من میدونم تو دختر گلی هستی خواهراتو تنها نمیزاری   

2803
بقیه که هستن کسی نرفته نمونه ی بارزش ساناز جان زایمان کرده حالشم بده هنوزم به اینجا پایبنده...منم می ...

دوستان نگران نباشید من بهتون قول میدم هر کی رفت مرضیه نمیره😍

یعنی اگه رفت میریم میاریمش😂

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
از من مثل دومیته

من خودم زوم میشم انگار خیلی تفاوت جزئی روبه کمرنگی داره اااا🧐🧐

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
وقت تخمک گذاریه 😉

منم همین فکرو کردم دیگه وسواسی شدم 😅😅

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه ها من بلاخره تونستم آزمایش بدم

ساعت ۷ جوابش میاد

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
2804

اینم بی بی چک الآنم قبل آزمایش بعد رفتم آز دادم

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
بچه ها من بلاخره تونستم آزمایش بدم ساعت ۷ جوابش میاد

وااای خدا بی صبرانه منتظر خبرای خوشم عزیزیم.. خدایا دلمونو شادکن🙏🏻🙏🏻🥰💓

2805

خانما من تو اقدام به خاطر خشکی خیلی اذیت شدم 😢احساس میکردم یکم داخل بدنم سفیدی داره.. امروز م پوسته های سفید داخل بود... بیروونم که نگم التهاب و ورم وقرمز خارش... حالا اینا به کنار میگم تو بارداری تاثیر نمیذاره... نکنه تاثیر بزاره😕

اینم بی بی چک الآنم قبل آزمایش بعد رفتم آز دادم

واید خدا این که مثبت تابلو ووو... چرا آخه نگرانید..🥰🥰💓💓

وای من استرس دارم انشاله مثبته

خودم بدترم 😬

2801