2777
2789

سلام دلتون شاد🌷نیت کنید و صلوات هدیه کنیدب حضرت ابالفضل و مادر بزرگوارشون 

ان شاالله حاجات روا بشید❤️

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
100 صلوات میفرستم  ان شالله همه حاجت روا بشن

دلت شاد🌺

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰۰ هم من. التماس دعا

برای خودم و مادرم خواهرم

سه نفری میفرستیم⚘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
بچه ها تورخدا واسع پسرم دعا کنید لکنت گرفتع چند روزه😭😭😭

عزیزم استرس نداشته باش تو استرس داشته باشی پسرت دیرتر خوب میشه 

هولش نکن بهش فرصت بده با ارامش حرفشو بزنه درست میشه ان شاالله

۱۰۰ تا من

تا کی وقت هست؟

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
2810