2777
2789
سلام از یه شرکت مراقبت و توانبخشی یک پرستار خواستم که جور شد ولی پای قرارداد شوهرم گیر داده که اگه پرستار بچه رو بدزده یا باعث خسارت جانی و مالی بشه این شرکت زیر نظر هیچ ارگانی نیست چون بین بهداشت و بهزیستی سراین خدمات پرستاری جنگه و هنوز معلوم نیست اینها زیر نظر کی هستن . رییس شرکته میگفت ما از هر پرستار دو نفر ضامن معتبر با سفته یا چک میگیریم که اگه مشکلی پیش بیاد نذاریم طرف در برهو فوری تحویل مراجع قضایی میدیم تا تکلیف روشن بشه شاید اصلا تبرئه شد ولی شرکت فقط تضمین میده که این پرستار کاملا شناخته شده است و قابل پیگیری میباشد .همین . نه اماکن نه 110 نه بهداشت نه بهزیستی و نه اداره کار هیچکدوم تحت پوشش ندارنشون و لیهم با سابقه اند هم من از پرستاره خیلی خوشم اومده و اینها یه شماره ثبت شرکتها دارن که مال سال 84 است و میگن چون تغییرات نداشتن لازم به تجدید نیست . پروانه کسب هم ندارن . من موندم این وسط نمیدونم چه کنم کمک
فروش مستقیم روغن و گوشت تازه شتر مرغ با تضمین کیفیت 09352871220 سفارش از طریق اس ام اس
من خیلی ها رو دیدم که از این موسسه ها پرستار گرفتن و راضی هستن. ولی خوب اونها اکثرا خودشون هم خونه بودن. چی بگم والا وقتی شوهرت دست و دلش می لرزه بهتره نکنی. ولی می تونی بری خونه پرستار رو یاد بگیری و یه تحقیق در موردش بکنی.
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
ثمر جان نمیخوام بترسونمت ولی شوهرت درست میگه .....میدونی که شرکتی که نه پیگیری ثبت داره .نه پروانه کسب .یه چیز معلق رو هواست که حتی اگه بفهمن همچین شرکتی داره کار میکنه فورا بسته میشه......در ضمن خواهر شوهر یکی از دوستام چهار ماه پیش توسط یکی از ازهمین نیروهای خدماتی از همچین شرکتی تو مطب دندانپزشکی کشته شد که حتی تو روزنامه ها هم خبرش بود ......یکم رو پرستارت فکر کن ..
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دنبال پرستار بچه بودم ولی وقتی تحقیق کردم دیدم این شرکتها همه الکی هستن و ثبت شرکت هم مثل نخود و لوبیا ریخته و کار راحتیه یک کمی ترسیدم و پشیمون شدم به نظرم باز مهد کودکها مطمئن تر هستن
مرسی لیلا جون . من کسی و کرج ندارم . دلم نمیاد آریا رو بذارم مهد اما اگه مجبورشم این کارم میکنم
فروش مستقیم روغن و گوشت تازه شتر مرغ با تضمین کیفیت 09352871220 سفارش از طریق اس ام اس
بنظر منم مهد بهتره. هم خیالت از بابت مشکلات پرستاره آسودست هم بچه ات اجتماعی میشه.
تازه فقط بچه نیست که زندگیتم زیر دستشه. خیلی باید مراقب باشی.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
من برای پسرم از این شرکت ها پرستار گرفتم .
تو خونه دوربین مدار بسته گذاشتم و رفتاراشو با بچه چک می کنم .

بعضی از این شرکت ها خیلی با سابقه و معتبرن از اونا پرستار بگیر .
تا اونجایی که من می دونم زیر نظر بهزیستی هستن . زنگ بزن بهزیستی اون منطقه و ازشون سوال کن . خیلی خوب بهت جواب می دن