2777
2789
الان که اکثر دختر پسرها قبل از ازدواج همدیگه رو میشناسن و با هم در ارتباطند. پس به نظر من صیغه مفهومی نداره.
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خانواده ای موافق دوستی نباشند که به نظر منم خوب نیست، و آشنایی قبلی در کار نباشه، صیغه تنها راهه.
اگر کوتاه باشه مشکلی نداره.
ما حدود یک ماه صیغه بودیم. برای خرید عقد(سرویس، لباس نامزدی و...).بهترین دوران بود..حتی از عقدم بهتر..
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
صیغه اسمش ممکنه بار منفی داشته باشه...عقد محرمیت بگیم بهتره.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
کوتاه باشه
واسه شناخت لازمه
به نام خداوند مهربان که عشق و علاقه او در بدن من جاریست خداوند کائنات که بهترین ها را برای من می خواهد. من سرشاز از عشق و محبتم. هر آنچه که مرا ناراحت و خشمگین کرده چه در گذشته و چه در حال آزادانه رها می کنم و می بخشم . من فرزند تابناک خدایم. من 58 کیلو هستم هستم هستم!!! من سالم و خوشبخت هستم هستم هستم !!! LilySlim Weight charts