2777
2789
عنوان

مامانا بیاین .‌. ویروس..

543 بازدید | 29 پست
پسرم ۸ ماهشه .. ۳-۴ روز تب شدید داشت که دو سه تا دکتر بردیم گفتن ویروسه چون طبق معاینه عفونتی نداره و بعد ۴ روز اگه تب قطع نشد باید ببریش آزمایش.. خدارو شکر بعد ۴ روز تب قطع شد . اما از یه ساعت پیش کمر و شکم و صورت پسرم انگار دونه های قرمز زده . بعضیا میگن برا همون ویروسس . کسی تجربه ای داره ؟؟ نگرانم
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
استرپتوکوکی چیه ؟؟ آوا یعنی چکار کنم ؟ باز ببرمش دکتر ؟؟
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم یه شب تب کرد و خوب شد فرداش دست و پاش و یه ذره هم شکمش دونه زد.قرمز ریز و بعد یک روز پاهاش و دستاش پر شد دکتر گفت ویروسیه که اسم فارسیش بود ویروس دست و پا و دهن گفت واگیر دار تا یک هفته بیرون نبرش اصلا فقط هم یه استامنیفون و یه دیفن هیدرامین داد گفت خودش خوب میشه هیچ درمان خاصی نداره
@اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم@
آره Sahara ... ۳-۴ روز تب شدید داشت . بچم آب شد . درمان این دونه ها چیه ؟؟؟
بچه خواهرشوهرمنم همینطوری شد.بردن بیمارستان بخاطر دونه ها... بعد فهمیدن آلرژی بوده و بیخود بستریش کرده بودن.فکر کن دارو فقط سیتریزین دادن بهش و دو شب هزینه بستری گرفتن. البته اون هم بعد از یه هفته تب بود. حالا دکتر گلوی بچه تونو نگاه کرد؟ عفونت نداشت؟
ONLY. GOD.
والا یه دکتر از ۳ تا دکتر گفت گلوش یکم التهاب داره . از دیشب درست هم شیر نمیخوره.. چنتا مک میزنه و میزنه زیر گریه