من عاشق اینم با ملیت های مختلف چت کنم یا صحبت کنم و حتی قبلنا که کشورای خارجی مسافرت کرده بودم بدجور خارجیا رو به خودم جذب میکردم!😅به خدا نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا تا صحبت میکردم چه پسر چه دختر زود باهام گرم میگرفت در حالی که کمی ادم خجالتی هستم😃امروزم با یه هندی دوستانه چت کردم و آقا دیدم این چشمش دخترای ایران رو گرفته بدجورررررم😂همش تعریف میکرد و میگفت دخترای ایران خوشگلن و...البته عکساشم نگاه کردم خودش زشت نبود!معمولی بود:/ولی خب دیگه به افتخار دخترای نچرالللل ایرانمون(نه اون حسودای پلاستیکی)!شما هم اگه تجربه چت یا صحبت با خارجیا رو دارید اینجا بگید😁فداتون بوچ به آبجیا😙و مخلص داداشا😎
ترکیه چطور بود؟ و اینکه مسافرت رفتی یا باکسی اشنا شدی اونجا؟
ترکیه جای خوبیه ولی ایرانیای مقیم اونجا خیلی خیلی بد میگردن و خودشونو میگیرن!خوده ترکیه ای اینجور نیستن،،،نه عزیزم مسافرتی بود و اونجا حرف میزدم باهاشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا هندیا رو دخترای ایرانی کراش دارن زیاد ذوق نکن🙄😏
نه بابا چه ذوقی؟!اگه مثلا اولین بارم بود اره راس میگی ذوق داشتم ولی اینجاش واسم جالب شد که میگفت دخترای کل ایران چند نفرن؟!😂🤦♀️یعنی من هنگیدم یه ادم چقدر میتونه پررو باشه
یه پسره هندی اومده بود تو اینستا با رفیق من حرف میزد ماعم نمیدونستیم چی بگیم بهش رفیقم بهش گف من دکترم ما که انگلیسی دست و پا شکسته حرف میزدیم بنده خدا با ترنسیلیت فارسی حرف میزد باهمون🤣میگفت خانم دکتر من تازه میخام ازدواج کنم درباره رابطه جنسی و علایق دخترا از رابطه میپرسید🤣😐