من عاشق اینم با ملیت های مختلف چت کنم یا صحبت کنم و حتی قبلنا که کشورای خارجی مسافرت کرده بودم بدجور خارجیا رو به خودم جذب میکردم!😅به خدا نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا تا صحبت میکردم چه پسر چه دختر زود باهام گرم میگرفت در حالی که کمی ادم خجالتی هستم😃امروزم با یه هندی دوستانه چت کردم و آقا دیدم این چشمش دخترای ایران رو گرفته بدجورررررم😂همش تعریف میکرد و میگفت دخترای ایران خوشگلن و...البته عکساشم نگاه کردم خودش زشت نبود!معمولی بود:/ولی خب دیگه به افتخار دخترای نچرالللل ایرانمون(نه اون حسودای پلاستیکی)!شما هم اگه تجربه چت یا صحبت با خارجیا رو دارید اینجا بگید😁فداتون بوچ به آبجیا😙و مخلص داداشا😎
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم خیانت یعنی وارد رابطه عاطفی شدن!البته اگه شوهر حساسی داری بهش بگو ببین مشکلی نداره
خوب گاهی هم پیش میاد دیدی بعضیا میگن ب خودم اومدم دیدم عاشق طزف شدم کسی که اصلا از اول زیاد محلش هم نمیدادم خیلی اینجوری شنیدم چه عیبی داره با دختراشون چت کنید حتما مگه باید مرد باشه؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
والا یه دختری هست تواینستا پیج داره اسمش صنم هس بایه هندی ازدواج کرده شوهرش شرکت داره و وضعش توووووو ...
صنم ظاهر زندگشو اونجوری نشون میده تو دبی همچون حونه ای یه خونه عادیه شوهرش یه عروسی ابرومند براش نگرفت شوهرشم شرکت مال خودش نیس یه ازمایشگاه سنگای قیمتیه یعنی جواهر فروشی نیس شوهرشم کارمند اون شرکته تو اینستا ته توی زندگیشو دراورده بودن تازه زن دومه اون مردس که اسمش چراغه توی اینترنت با مرده اشنا شده بعد میگه توی رستوران اشنا شدیم کلا صنم به شو اف خیلی علاقه داره
عع راست میگی؟ ایمارو از کجا فهمیدن؟ ایسنتا زن اولشو داری بدی؟ من دارم صنمو چقدم ازش خوشم میومد😂
ببین دختر خوبیه فقط خیلی دنبال شو افه که اونم به ماچه هرجور دوست داره باشه ولی گول زرقو برق زندگیشو نخورین اون چیزا تو دبی چیزی نیس کنار اومدن با هندی جماعت مار راختی نیس همین صنم یادمه یه بار مریض بود میرفت دکتر اونم تنها حتی با ماشین شوهرش نمیرفت یه جورایی انگار شوهره ماشینو بهش نداده پیجی که صنم رو دیس میکرد طرفدارای صنم ریپورت کردن پرید فکر کن پیج شوهرشو پیدا کردن همون چراغ یا به قول هندی ها چیراگ ازش پرسیدن با صنم چطور اشنا شدی گفته بود اون عکسامو لایک کرده بود همچین چیزی از پیچ همون مرده فهمیدن زنداشته حالا مطمئن نبودن از زن اولی جدا شده یانه حتی بچه هم داره ته توی شرکت رو هم دراورده بودن