2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
جدا ازون کلا فرهنگشون پایینه' زنان ایرانی تاب نمیارن 

اره خیلی ظالمانه ست... 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا  منو همسرم واقعا با نیت خیر جلو رفتیم اصلا یه حال خاصی داشتیم کلی ذوق گفتیم جفتشون بچه ه ...

دخترخاله تون حسود و دو رو بود واقعا نمیدونم درباره این آدما چی بگم هرکس نتیجه نیت واعمالش رو میبینه که این خانم دیده واقعا لایق چنین همسر وزندگی ورفاهی نبوده

خدایا شکرت❤
2803
شما دبی هستی یا عربستان؟ 

من دو سالی دبی بودم بعد سه سال کویت بعد ۷ سال استرالیا بودیم تا سیتیزن شدیم ۲ سال اتریش و الانم دو ساله باز برگشتیم کویت!!!!

من و همسرم هر حا باشیم باز دوست داریم برگردیم کویت😆😆

دبی  عالیه ولی کویت زندگی مرفهی داری 

البته کویت بیشتر از ده ساله ایرانی جدید راه نمیده ولی اگر با پاس معتبر بیای و شغل عالی داشته باشی بهشته 

من که دوسش دارم

بر خلاف این دوستمون کاملا اینجا آزادم همه خانما همینطورن با هر پوششی که باشی جز امنیت و آرامش چیزی نمیبینی حتی کار کردم اینجا و خیلی چیزای دیگه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
دخترخاله تون حسود و دو رو بود واقعا نمیدونم درباره این آدما چی بگم هرکس نتیجه نیت واعمالش رو میبینه ...

بله اونم نتیجه نیتشو‌ دید 

الانم که ما کات کاملیم با خالم اینها مامان بنده خدام تنها دلخوشیش همین یه خواهرش بود کسیو‌نداشت که اونم نشست منو نفرین کرد و مامانم دلش شکست و تنها شد بیگناه منو نفرین کرد

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
من دو سالی دبی بودم بعد سه سال کویت بعد ۷ سال استرالیا بودیم تا سیتیزن شدیم ۲ سال اتریش و الانم دو س ...

یادمه یه بار میگفتین که از چندین سال پیش تا الان استرالیا ساکنید 🤔😶

فرهنگ کشورای عربی یه اشتراکاتی داره دیگه,من ک اصلا توان تحملشونو ندارم شما خوب دووم اوردین!

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
2804
بله اونم نتیجه نیتشو‌ دید  الانم که ما کات کاملیم با خالم اینها مامان بنده خدام تنها دلخوشیش ه ...

برای مامانت بهتره با همچین خانواده ای ارتباط نداشته باشه خیری که ندارن همش شرن درباره نفرین خاله ات با دعای گربه سیاه بارون نمیاد

خدایا شکرت❤
من دو سالی دبی بودم بعد سه سال کویت بعد ۷ سال استرالیا بودیم تا سیتیزن شدیم ۲ سال اتریش و الانم دو س ...

پوسش منظورم نیست ازادی منظورم نیست فرهنگشون از زنان ایرانی پایین تره 

ظاهرا بالاترا بخاطر آزادی و ثروت ولی باطنا پوک 

ببخشید بستگی به خود فرد هم داره من دبی و عمان واقعا از زناشون عقم میگرقت خیلی پایینن ابزار جنسی طور و عروسک بازی هستن کله ها پوک سواد و تحصیلات واویلا چون خودت میدونی معتقدن عرب نباید کار کنه میگن باید پول بده براش کار کنن ' زن ایرانی هم توی حلقشونه پشت رل میشینه و دانشگاه میره و پزشکو مهندسه اونا خیلی انگشن شمارن البته گویت رو نمیگم حتی لبنانش هم مثه عمانه قشر بالا کم دارن که خیلی بالان حد وسط ندارن دیگه میشه زارت قشر پایین

از طرفی با این سالها که دور از ایران بودی یکم سخته درکش که الان زن ایرانی در کشور به کجا رسیده  منم خودم برگشتم کپ کرده بودم 

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر
برای مامانت بهتره با همچین خانواده ای ارتباط نداشته باشه خیری که ندارن همش شرن درباره نفرین خاله ات ...

اره دیگه خودشم به نتیجه رسیده بنده خدا از همه ماها بیشتر تو شک رفتار اونها مونده 😅

من فقط از نفرین ناحقش دلم شکست 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
2805
یادمه یه بار میگفتین که از چندین سال پیش تا الان استرالیا ساکنید 🤔😶 فرهنگ کشورای عربی یه اشتراکات ...

بله ما سیتیزن استرالیا هستیم

خونمون و زندگیمون اونجاست و در رفت و آمد بودیم تا قبل کرونا

ولی چون کویت دوست داریم و البته پول خیلی خوبی هم داره فعلا اینجاییم

ببین از نظر من فرهنگشون خیلی خوبه که

تو پوشش تو دین تو سیاست تو تفریحات خلاصه همه چیز آزادی داری بدون اینکه کسی کاری بکارتون داشته باشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
2801