2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر عموی منم شکست عشقی خورده حالا از اون موقع رفته تو کار دختر خارجی میگه از ایرانی خیری ندیدم برم تو نخ خارجی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
توتلگرام همش اسم های مسخره سرچ میکردم باحروف درهم برهم خارجکی،یهو یه گروه خارجی اورد بالا منم عضو شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
2803
توتلگرام همش اسم های مسخره سرچ میکردم باحروف درهم برهم خارجکی،یهو یه گروه خارجی اورد بالا منم عضو شد ...

چرا حالا انقدر جوگیر شدی😆😆😆

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
2804
2805
کلا هندیا تو چت میخوان مخ دخترای ایرانی رو بزنن نمیدونم چرا

خیخ ایرانیا چششونه ادم بره با هندیا همشون سیاه سوخته ی خشکلم توشون نیس ایرانیا به این نازی

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
بهداشت و می دونستم ولی بقیه موارد ونه  ممنون که گفتید

تو پیج های اینستا هستن خانم هایی ایرانی که شوهرهای هندی دارن و کلی به به چه چه راه میندازن ولی گول طاهر زندگیشونو نخورید هندی ها خیلی عجیب غریبن هیچ کسم نمیاد بگه مال من بده چون تف سر بالاست 

بهم بیلیط رایگان هند و هم بدن نمیرم سفر اونجا😆 اواز دهل از دور خوش است 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
2801