2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم مثل تو براى قوى تَر كردن زبانم تا دلت بخواد با خارجيا حرف زدم ولى از هنديا خيلى بدم مياد . خيلى ...

😂قبول دارم این خدایی میگفت ایرانیا دختراش خوشگلن اول تو رو میدزدم بعد بقیه رو از بس بانمکی😅😂

2804
چجوری رفتی بهاش تو پارک نشستین؟شما کجایی هستی😁

عزیزم من رفته بودم پیاده روی نشستم کمی خستگی بگیرم اون نشست کنارم دیده بود زبونش بلدم خوشش اومد باهام صحبت کنه ازم فروشگاه پرسید بعدش دیگ ب سوالای خانوادگی کشوند و عکس عشقش نشونم داد ازمن پرسید منم جوابش دادم مشهد

خدایامرسی بابت همه چیز😍

منم با خیلیا چت کردم از ملیاتایه مختلف

اسمه اپشو یادم نمیاد اما از همه کشورا بود 

خ باحال بود اما چون مصرف نتش بالا بود پاک کردم دیگه پیداش نکردم

هیاهوی بسیار برای هیچ...
2805

وای نگو😂😂خیلی عاشقن منم یکی تواینستابهم پیام داده بودحرف میزدیم،بعدبه فارسی نوشته بودمن تورو دوست دارم،میگفت این متن معنیش چیه من بهش گفتم دیگه ماروسابوند😂😂هرروز مینوشت اینو تادیگه کلا بلاکش کردم.

😂😅آمریکایی ها هیزن خدایی حرف زدم 

امریکایی خیلی کم پیدا میشد تو اون بازی چون عربا ساخته بودن بیشتر آسیاییا بودن😂 ولی تصمیم داشتم مخشو بزنم برم‌ امریکا 

متاسفانه زمانا به هم نمیخورد🤣🤣 مثلا من داشتم میخوابیدم اون تازه داشت ناهار میخورد😂خیر نبینی جان

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
2801