2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
منم مثل تو براى قوى تَر كردن زبانم تا دلت بخواد با خارجيا حرف زدم ولى از هنديا خيلى بدم مياد . خيلى ...

😂قبول دارم این خدایی میگفت ایرانیا دختراش خوشگلن اول تو رو میدزدم بعد بقیه رو از بس بانمکی😅😂

2804
چجوری رفتی بهاش تو پارک نشستین؟شما کجایی هستی😁

عزیزم من رفته بودم پیاده روی نشستم کمی خستگی بگیرم اون نشست کنارم دیده بود زبونش بلدم خوشش اومد باهام صحبت کنه ازم فروشگاه پرسید بعدش دیگ ب سوالای خانوادگی کشوند و عکس عشقش نشونم داد ازمن پرسید منم جوابش دادم مشهد

خدایامرسی بابت همه چیز😍

منم با خیلیا چت کردم از ملیاتایه مختلف

اسمه اپشو یادم نمیاد اما از همه کشورا بود 

خ باحال بود اما چون مصرف نتش بالا بود پاک کردم دیگه پیداش نکردم

هیاهوی بسیار برای هیچ...
2805

وای نگو😂😂خیلی عاشقن منم یکی تواینستابهم پیام داده بودحرف میزدیم،بعدبه فارسی نوشته بودمن تورو دوست دارم،میگفت این متن معنیش چیه من بهش گفتم دیگه ماروسابوند😂😂هرروز مینوشت اینو تادیگه کلا بلاکش کردم.

😂😅آمریکایی ها هیزن خدایی حرف زدم 

امریکایی خیلی کم پیدا میشد تو اون بازی چون عربا ساخته بودن بیشتر آسیاییا بودن😂 ولی تصمیم داشتم مخشو بزنم برم‌ امریکا 

متاسفانه زمانا به هم نمیخورد🤣🤣 مثلا من داشتم میخوابیدم اون تازه داشت ناهار میخورد😂خیر نبینی جان

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
2801